Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz most már Nike Air Force...

Gáz most már Nike Air Force 1-t venni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, de én nem vagyok sneakerimádó, hogy havonta váltogassam a cipőimet... És már egy éve jött ki. Gáz most beszerezni? Másfél-két évig szeretném hordani.
2015. aug. 24. 17:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azért tetszik, mert mindenhol ezt nyomják, és nincs saját egyéniséged, aminél fogva ellen tudnál állni minden bejövő szemétnek.
2015. aug. 24. 19:27
 12/12 A kérdező kommentje:
#11: Brühühü. :D Végignéztem vagy 150 pár cipőt, de egyik sem tetszett. Szerintem az én dolgom, mit hordok. :) Egyébként attól még lehetek egyedi, hogy olyan cipőt veszek, ami mondjuk több embernek van. Ennyi erővel ruhát se vegyek magyarországi üzletekben, mert az úgyis lesz másik magyar lánynak is? Na ne vicceljünk már. :) Egyébként megrendeltem, és már alig várom, hogy megkapjam. :)
2015. aug. 25. 07:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!