Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Budapesten hol lehet Armani...

Budapesten hol lehet Armani Jeans cuccokat vásárolni?

Figyelt kérdés

Mikor voltam az Adrássy úti Armani üzletben,ott azt mondták hogy nem nagy forgalmaznak(pontosabban igen,de nem olyan széles választékban mint az Armani honlapján). Kinéztem ott egypár cuccot és nem tudom honnan megvenni,valami ötlet?

Előre is köszi a válaszokat :)

2015. aug. 23. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Peek&cloppenburg az aréna plázában akkor.

Nekem is az Andrássy lett volna az első, amit mondok.

Más ötletem sajnos nincs. De ha van rá lehetőséged, akkor Bécsbe érdemes elmenni. Steffl-ben van választék rendesen! :)

2015. aug. 23. 15:41
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,ez lett volna a következő kérdésem,mert én is Bécsben gondolkodtam, de ott Armani üzletet nem találtam,mást meg még kevésbé ismerek mint budapesten.. de akkor mindenképp megnézem azt a boltot. A Peeket én is ismerem,csak az a baj hogy ott mégkevesebb a választék.. de azt a tippet köszi mégegyszer :)
2015. aug. 23. 19:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, a Peek nem jó, de ugye itthon ennyi... :(

Steffl-ben sok más márka is van, biztos találsz jó cuccokat! :)

2015. aug. 23. 21:13
 4/5 anonim válasza:
Én egy webshopban vásároltam nemrég, Factoy Store Italy.hu a nevük. Futárszolgálattal küldték a csomagot. Mondjuk én pólót rendeltem, öltönyt nem vennék neten! :D
2015. nov. 10. 15:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tévedek Armani honlapjáról tudsz rendelni. Yoox-al van kapcsolatban, mint a Diesel például. Nincs értelme akkor kimenni, hacsak 1-2 dolog érdekel.
2015. nov. 20. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!