Ha vásárolsz hány ruhát/cipőt/kiegészítőt veszel egyszerre?
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 12:47
1/10 anonim válasza:
Attól függ mit találok.Hetente járok vásárolni.Egy-két ékszert mindig veszek(bizsut).Cipőt,ha találok valami jót(sokszor találok:-).Ruhát mindig,legalább 2felsőt,de inkább többet.
2/10 anonim válasza:
Én kínaiban szoktam havonta!:D 1-et mindenből!
3/10 anonim válasza:
Nacit sokat veszek és felsőt is. Vagyis van olyan, hogy 4-5 ruhadarabbal térek haza, tegnap pl. 2 nacival a Zaraból.
Táska és cipő ha valamibe beleszeretek, azokból nincs olyan sok, bizsu rengeteg van, de nem csak bolti, hanem csinál nekem a barátnőm.
4/10 anonim válasza:
cipőt olyan 2 havonta szoktam venni
felsőket hetente 2-3at :)
nacit meg mondjuk havonta 1-2 -t
kiegészitők...hááát,ha találok valami jót,akkor azt megveszem.változó :)
14/L
5/10 anonim válasza:
ez változó,multkor pl.3 cipőt vettem egyszerre:o
6/10 anonim válasza:
attól függ mennyi pénzem van..de egynél több cipőt pl még sosem vettem..
7/10 A kérdező kommentje:
nekem eddig a rekord.. mongyuk az nagy bevásárlás volt^^ szóval nekem volt olyan hogy egyszerre 9 felsőt vettem meg egy pulcsit de nem vagyok ám olyan gazdag az kivételes eset volt mert tönkrement egy csomó rucim szal.. Cipőből a rekord azu 4 volt de az is vészhelyzet volt! Amúgy ha vásárolok akkor általában 2 dolgot veszek amúgy én szoktam rendszeresen menni hanem mongyuk ha kell valami vagy csak kedvem van vásárolgatni
2010. márc. 10. 16:27
8/10 anonim válasza:
attól függ. mikor elegáns stílusom volt,akkor rengeteg drágának számító topánkát vettem , most már laza deszkás stílust képviselek,nem veszek cipőt húsz alatt, így mint ahogy írták páran hogy 2-3 cipővel térnek haza,én ilyet nem kísérlek meg :)
9/10 anonim válasza:
most jöttem haza a turiból,két toppot vettem,kifogástalan minőségű,papaya,
és egy vadiujj meltartót..nekem ma ez volt.amúgy leginkább attól függ,találok e olyat ami nekem tetszik,ha van a boltban kb 5 felső,ami tetszik,pénzem is van rá,akkor viszem mind az ötöt..
10/10 anonim válasza:
Változó... Ha egyszerre tönkeremegy több ruhám (mert ez így szokott lenni), akkor általában 2 nadrágot+2-3 felsőt. Amúgy meg amit éppen meglátok. Legutóbb csak egy felsővel tértem haza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!