Milyen táska illik egy 13 éveshez ami nem felnőttes mégis sok minden belefér?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék p*csásan kinézni? De ilyen mini táskát sem szeretnék, mert jó lenne ha több dolog peleférne. Pénztárca, telefon, spray, egészségügyi dolgok, ha kisebb dolgokat veszek akkor az stb.2015. aug. 21. 23:57
1/3 anonim válasza:
Sulitáskát keresel vagy csak olyat amit magaddal tudsz vinni, ha mész valahová? Sulitáskának hátizsákot válassz, nézd meg a Vanseket nagyon jók. Ha pedig ilyen kisebb táskát keeresel a Nikenak van ilyen kisméretű oldaltáskája vagy az Adidasnak is van ilyen kisebb oldaltáskája az ilyen A4-es lap méretű.
Ez a Nike: [link]
Az Adidas pedig ilyen: [link]
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
hát nem hátitáskát szeretnék inkáb oldaláskát, és ahogy írtam, nem suliba, hanem városba. Suliba a claires bacpack táskáját szeretném majd :) Köszönöm az eddigi válaszokat, de egyik sem tetszik úgy igazán :( Igazából ez nagyon tetszik de kicsi: [link]
Ez is nagyon jó szerintem, elég nagy is de túl felnőttes és egy 13 évesen szerintem viccesen mutat: [link]
2015. aug. 22. 12:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!