Hogyan öltözködnek a magyar nők már országokhoz képest?
Mi a véleményetek? Nyáron, ha kimentek az utcára mit láttok? Rómából hazaérkezvén első magyar benyomásom nem az volt h mindenkinek pesszimizmus van az arcán, hanem, hogy hű de szépen öltözködnek a magyar nők! Sőt! Leradírozzák az olasz nőket! Szines vidám csinos ruhák, csinos nőket láttam a vasútnál ahol vettem a jegyemet hazafele.
De ha mondjuk kimegyek az utcára Debrecenbe megállok a zebránál akkor mit látok? Több stílus jön velem szemben.
Kezdve a "New Yorkeres" tinis huszonéves szakadtas tornacipős laza csajokon. Aztán a csinos színes kínai ruhás sajokon, vannak jobb változaok is, nemcsak a zacskóanyagos ruhák. Aztán látok konzervatív viselésű nőket, látok néha unalmasan öltözöttet, látok olyan huszonéveseket akiken nem egy fókusz van hanem sok...minden díszített fülbevaló, táska, lábbeli, top felső...nics összhang. van mikor izléses érdekes előnyös ruhákat látok idősebb hölgyeken és esz az irígyseg a kreativitásukért, vagy a szerencséjükért, hogy kifogták azt a ruhát ami jól áll nekik. Van, hogy látok idősebb nőket izlésesen fiatalosan öltözve szinesebb ruhákban, vagy kövéreket izlésesen, de van mikor olyan ötvenes nő aki huszonévesen öltözik, dehát a fején látszik a kor meg a bőre is ráncosodik és nem előnyös neki.
Azt tapasztalom, hogya gagyi britt "new yorkeres" divat van benyomulóban. Vagy sokan letapossák egymást a bizsuboltokban, de amiket onnan hazahordanak mégse hordják. Amit nem igazán látok az a régebbi vállalkozók eleganciája, magassarkú cipő kosztüm... sokan inkább sportos kényelmes és főleg lapos sarkú lebbeliket hordanak. Magassarkút csak alkalomra. Pedig 10 ével ezelőtt az utcára is felvették.
Aztán olvastam egy érdekes dolgot is, amit jól megmosolyogtam, hogya magyar nők túl kihívóan öltözködnek, mert a magyar pasik ezt várják el tőlük, de mikor elveszik őket feleségül akkor inkább otthon tartanák, vagy utcán is "betakarnák őket" Ami vicces, mert ha vkinek "szexi " nővel jön össze, az a nő ugyanaz lesz miután összejött vele akkor is.....:) Hány olyan pasit láttam aki kézenfogva sétált a barátnőjével, közben meg tekergette a fejét a csinos nők után...:)
Ti hogy látjátok a magyar nők öltözködését?
Tina_Cica:
Egyetértek, kivéve a hollanddokkal:D Elég sok hollandot ismerek, ki is akarok költözni Hollandiába, és amúgy a hollandoknál pont a pasik piperkőcebbek sokkal, a nők meg elég sehogy öltöznek. Nekem az is nagyon fura, hogy az idősebb holland nők többsége a haját sem festi, ez egy csomót dob rajtuk. Ezzel szemben minden holland srác öltönyben vagy zakóban és ingben jár el bulizni és a metroszexualitás határait súrolják:D
Szerintem nagyon sok nő öltözik úgy, mint egy ribänc még irodai munkába is. Csak csodálkozom, hogy lehet így kimenni az utcára, aztán meg vannak lepve, hogy "csak arra akarnak a pasik!". De még legalább lenne ötlet az öltözékben: viszont többnyire semmi nem illik össze benne, csak magára dobált a nő mindenféle csilivili izét, színek összhangja nyomokban sem fedezhető fel.
Vannak persze kivételek, de ezt csak visszafogottabb nőknél szoktam észrevenni, tehát az arcuk nincs szétfestve, nem is feltétlen modellalkatúak, de pl. visszaköszön a táska mintája a cipőn vagy nem tízféle szín van rádobva, hanem ízléses az összeállítás.
A kalapról írt valaki, én meg pont azért nézem meg, mert a stílusérzék és az egészségvédelem összhangja nekem nagyon szimpatikus. Én férfiként is járnék kalapban, ha jól állna.
Nem tudok extra stílusos fotót küldeni.Inkább elmondom mi tetszett itthon, és mi nem a külföldieket.
Itthon tetszett: alakot követő ruhákat hordanak a nők nem pedig olyat ami lóg rajtuk, vagy fiús,férfias mint a mellény.Szeretem a tavaszi élénk,de nem ritkító színeket ellentétben a nyáron hordott komor őszi színekkel:barna,fekete,sötétzöld.Ki nem allom a szüret, meg a támasztó színeket.
Nekem egy emberen az a stilusos ami kellemes megjelenés,ami jól áll neki.
Visszatérve a magyar nők kihivosagan. Láttam egy ruhát egy britt csajok, utána meg ugyanazt egy magyar csajok.Unokatesommal egymásra néztünk és mosolyogtak, mert bizony nem egyformán állt rajtuk! A magyar nő sokkal szexisebb volt benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!