Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért ilyen buták az emberek?...

Miért ilyen buták az emberek? Nem értik meg, hogy nem nekik akarok bemutatni. Tankcsapda, Baj Van póló.

Figyelt kérdés

Nah, van egy Tankcsapda Baj Van pólóm, aminek a logója ugye egy középső kinyújtott újj, és ritkán már kötöttek belém, hogy kis taknyos mit mutogat. Nah, ezzel kapcsolatban 3 dolgot akarok mondani.

1. Azért hordom azt a pólót, mert a kedvenc zenekaromnak az egyik kedvenc albuma..

2. Jól néz ki szerintem.

3. A mai világgal szerintem nagy baj van, a régi 80-as évek jobban tetszik, és hát a pólóval utalok arra is.

Viszont megmondtam már 1-2 ismerősömnek, hogy nagyon sajnálni tudom azokat, akik magukra veszik. De ha úgy nézzük ezért is szar a világ, hogy az emberek mindenbe bele kötnek (jó, ez lehet régen is így volt)

Egyébként ettől még hordom, mert a kedvenc zenekarom, és senki nem szólhat bele, hogy mit hordok.

14 éves fiú vagyok, full átlagos. Nem vallom magamat bazi nagy rockernek meg semminek.

#baj #póló #Tankcsapda #tankcsapda baj van
2015. aug. 18. 23:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

És miért itt magyarázkodsz? Miért nem ott, azoknak, akik beszólnak? Nem mersz vagy mi? Középső ujjas pólóban vagánykodni megy, de a szádat csak az interneten arc nélkül nyitod ki?

Amúgy a mai világgal tényleg bajok vannak és a 80-as évek jobb volt. A különbség annyi, hogy a 80-as években ha valakinek nem tetszett volna a középső ujjas pólód akkor nem azt mondja, hogy kis taknyos mit mutogat, hanem pofán ver. És senki nem vonta volna felelősségre érte. Se a rendőr, se a szüleid. Sőt. Azoktól kaptad volna a következőt.

Mondom ezt úgy, hogy szeretem a Tankcsapdát.

2015. aug. 19. 00:14
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van. Ezzel most arra ösztönzöm magam, hogy a te leírottadnam az ellenkezőjét bebizonyítsam. Köszönöm! Egyébként ha megvernének se jelentgetnénk fel senkit, apám nem olyam, anyám meg itthagyott már évekkel ezelőtt
2015. aug. 19. 01:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Lányok is hordanak amúgy bemutatós pólót, mickey-egereset. Annyira undorító, hogy egy mesefigurára ilyet aggatnak. Csak hát ez a divat, a te Tankcsapdás pólódat lenézik. pedig semmi baj vele szerintem. Inkább, mint a Mickey egeres.
2015. szept. 26. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!