Mi a véleményetek erről az outfit-ről kora őszre, nyár végére?
Őszinte leszek,az első szó ami beugrott,az a gusztustalan!
Szóval nekem nagyon nem tetszik ...
Jézus, az a cipő! Az egész outfitben az a legrosszabb! Égesd el. :( Helyette én valamilyen platform nélküli, kicsit hegyesebb orrú magassarkút javasolnék.
A kendő tetszik - van egy Luxyra nevű orosz cég, akiktől tudsz hasonlót, sőt sokkal szebbet rendelni -, de ne tedd már a fejedre, ha csak dolgozni mész. Sőt, ehhez a felsőhöz a nyakadban se kéne elhelyezni.
Szoknya, nem tudom, rezeg a léc, nincs rossz színe, de mindennapokra valamiért nagyon olcsó hatásúnak érzem, inkább keress valami más színt, mondjuk feketét, azzal nem lehet mellélőni.
A táskás kezedről a nagyobb gyűrűt sürgősen levenni, mert szörnyű! A karkötő oké.
A smink nem rossz, mert egész visszafogottnak tűnik, egyébként én személy szerint kifejezetten hányok a nagy, színes, füstös szemektől. Legyél minimalista és válassz egy fekete tusvonalat. A rúzs tetszik.
Hát, így összegezve, én is csak azt tudom mondani, mint fentebb, hogy egyedül a felső a jó. Pedig akartam több pozitívat is írni. :(
Csak azért tettem fel a kérdést,hogy mennyire lehet mellé lőni régebbi évekre jellemző divattal.Ezek szerint nagyon.Persze nem minden jó,ami a képen van,elismerem.Persze,a cipő kicsit közönséges lehet.Kendőt tudom,hogy nem visel már így senki,főleg fiatalon,nyakban szokták inkább.Azért nyanyásnak nem mondanám...
Elfogadom a kritikát...köszönöm!
Rendesen elkapott a röhögő görcs:D
Iszonyú undorítóan néznek ki ezek a ruhák együtt,de még külön-külön is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!