Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek hanyas méret...

Szerintetek hanyas méret kellene ebből?

Figyelt kérdés
[link] "Szürke melírozott"-ról lenne szó és vagy fekete vagy fehér inget vennék alá. M és L között van a méretem. M talán kicsit feszülősebb az L pedig a jótól egy picivel hosszabb, de talán észre se vehető. Szerintetek hanyas méretben rendeljek? Én L-et gondolok.
2015. aug. 17. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is az L-re szavazok.
2015. aug. 17. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is L-es legyen. Ha kicsit nagyobb az nem gond ,főleg ha nem is lehet észrevenni ,de ha feszül ,vagy kisebb mint kellene az már kényelmetlen lehet.
2015. aug. 17. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem rendeltem még erről az oldalról csak muszáj elegánsabb ruhát hordanom sűrűn és ez megtetszett, ha esetleg nagy akkor nem lehet visszacserélni ugye?
2015. aug. 17. 13:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Visszaküldheted, csak fizetned kell a postaköltséget és 2 hét is lehet mire visszautalják a pénzed.

[link]

2015. aug. 18. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!