Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ebay-ről kabát rendelé? Vélemény?

Ebay-ről kabát rendelé? Vélemény?

Figyelt kérdés

szeretnék ebayről kabátot rendelni mert kedvezőbbek az árak persze tudom van kockázat de itthon egy jó kabát 10000nél kezdődik. találtam egyet ami tetszik csak nem tudom érdemes e.

[link]

rendelt már valaki? tapasztalatok?

2015. aug. 17. 11:16
 1/8 pinkpancser ***** válasza:

A tesómnak szoktam rendelni ilyen cuccokat. Komoly minőséget ne várj, de ennyiért azt hiszem érthető is. A mérettel lehet probléma, mert ami náluk XXXL az néha az itteni L-nek felel meg. Viszont ha nem tetszik, rossz a méret, vagy nem olyan mint a képen, akkor szólj az eladónak és részben vagy az egészet visszafizetik. Ha azt mondod, hogy nem jött meg (vigyázz, van náluk működő tracking number is) akkor pedig tuti 100%-ot fizetnek vissza.

Viszont nézd meg másnál is ezt a cuccot, mert biztosabb olyanoktól vásárolni akinek nem csak 27 eladása van, hanem 50000 feletti.

2015. aug. 18. 18:33
 2/8 A kérdező kommentje:
fuh hát nagyon köszönöm a válaszod :) de amiket szoktál rendelni azok olyanok mint amilyen a képen vagy legalább hasonlít?
2015. aug. 21. 18:32
 3/8 pinkpancser ***** válasza:
Maradjunk annyiban, hogy inkább hasonlít :D
2015. aug. 21. 18:53
 4/8 A kérdező kommentje:
de legalább hasonlít annyira h fel lehessen venni emberek között? :D
2015. aug. 22. 19:52
 5/8 pinkpancser ***** válasza:
A legtöbb igen, de pl jött olyan kabát, amit csak esőkabátnak volt hajlandó használni :) De az igazat megvallva még annak is olcsó volt :)
2015. aug. 23. 10:32
 6/8 A kérdező kommentje:
hát lehet h megrendelem remélem szerencsém lesz. de ha esetleg mégse akkor se buktam olyan sok pénzt. csak jo lesz valamire :D köszönöm a segítséget :)
2015. aug. 23. 18:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Megérkezett a kabàt? Milyen lett? :)

2015. szept. 14. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Szia. Lehet h már nem aktuális de én is hasonló kabátot szeretnék rendelni télre. Milyen a minősége? Olyan mint a képen volt? Meg vagy vele elégedve?:)
2016. aug. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!