szeretnék ebayről kabátot rendelni mert kedvezőbbek az árak persze tudom van kockázat de itthon egy jó kabát 10000nél kezdődik. találtam egyet ami tetszik csak nem tudom érdemes e.
A tesómnak szoktam rendelni ilyen cuccokat. Komoly minőséget ne várj, de ennyiért azt hiszem érthető is. A mérettel lehet probléma, mert ami náluk XXXL az néha az itteni L-nek felel meg. Viszont ha nem tetszik, rossz a méret, vagy nem olyan mint a képen, akkor szólj az eladónak és részben vagy az egészet visszafizetik. Ha azt mondod, hogy nem jött meg (vigyázz, van náluk működő tracking number is) akkor pedig tuti 100%-ot fizetnek vissza.
Viszont nézd meg másnál is ezt a cuccot, mert biztosabb olyanoktól vásárolni akinek nem csak 27 eladása van, hanem 50000 feletti.
2015. aug. 18. 18:33
2/8 A kérdező kommentje:
fuh hát nagyon köszönöm a válaszod :) de amiket szoktál rendelni azok olyanok mint amilyen a képen vagy legalább hasonlít?
2015. aug. 21. 18:32
3/8 pinkpancser válasza:
Maradjunk annyiban, hogy inkább hasonlít :D
2015. aug. 21. 18:53
4/8 A kérdező kommentje:
de legalább hasonlít annyira h fel lehessen venni emberek között? :D
2015. aug. 22. 19:52
5/8 pinkpancser válasza:
A legtöbb igen, de pl jött olyan kabát, amit csak esőkabátnak volt hajlandó használni :) De az igazat megvallva még annak is olcsó volt :)
2015. aug. 23. 10:32
6/8 A kérdező kommentje:
hát lehet h megrendelem remélem szerencsém lesz. de ha esetleg mégse akkor se buktam olyan sok pénzt. csak jo lesz valamire :D köszönöm a segítséget :)
2015. aug. 23. 18:00
7/8 anonim válasza:
Szia!
Megérkezett a kabàt? Milyen lett? :)
2015. szept. 14. 17:22
8/8 anonim válasza:
Szia. Lehet h már nem aktuális de én is hasonló kabátot szeretnék rendelni télre. Milyen a minősége? Olyan mint a képen volt? Meg vagy vele elégedve?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!