Talán akkor értelmesen kellett volna feltenni a kérdést... Mondjuk így: "Szerintetek jó-e lánynak a snapback?"
De egyébként ott van a normális válaszom az első kommentemben: "Egészségedre." Lefordítom! Ezt azt jelenti, hogy ha neked van és tetszik, akkor hordd. Úgyis az a lényeg, hogy neked tetsszen.
"ha nem tudsz értelmeset komizni akk ink" na mert ez értelmes? :DDD
Ha jól áll, akkor hord, nemcsak fiúk hordhatják. De ha nem illik hozzád, akkor ne hord.
Igen, jó. Nem kötözködni akarok egyébként, mert ha jobban megnézed, az első válaszom igazából a kérdés megfogalmazásának szintjén történt: tőmondatra tőmondat, kész, ennyi. Tulajdonképpen még TE csesztél le engem, amiért nem válaszoltam elsőre kisregényt. Szóval TE kötöttél bele a válaszomba, úgyhogy nehogy már úgy állíts be engem, hogy "vagy ebbe is belekötsz?", ha egyszer nem én kezdtem a kötözködést.
Ha szintén tőmondatban reagáltál volna, mondjuk "Oké", akkor ettől az egésztől megkíméltük volna magunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!