Vélemény a stílusomról?
Sárga farmer,kék,fekete pulóver??Jézusom...
Méhecskének öltözöl?
Amit leírtál,az totál pawa-s.
Az elején ahogy olvastam azt hittem csaj leszel!
Sárga farmer egy fiúnak? Kicsit érdekes szerintem.
Én véleményem szerint elég sok színt keversz. Nem menő szerintem, hanyagságot sugall számomra. Olyan mintha nem tudnád milyen színű cuccokat akarsz viselni, és ezért mindet magadra öltöd. Én 18 vagyok és inkább a basic cuccokat részesítem előnyben. Enyhe V nyak a kedvencem gombokkal a nyakon, sötétszürke, fehér, fekete. De normál pólók is nyerő kategória nálam. Nem szeretem a színes cuccokat, csak ha ingről van szó.. :D Különösebben nem tetszenek már a teszkóban meg össze vissza kapható olyan felsők amelyek elejére valami logó vagy szöveg van nyomva. Van pár ilyenem is de egyre ritkábban veszem fel őket. Farmerból skinny feketét hordok, tökéletesen áll ezért is szeretem :D Na meg azért mert feketével nem nyúlhatsz mellé. Ezen kívül van még egy regular fit sötétkék farmer. Cipő az fekete fehér fűzős converse "utánzat", olcsón szereztem de nagyon jól bírja, szóval csak kinézetre olyan mint a converse (drága ezért nem engedhetem meg az eredetit), valamint egy fekete adidas sneakert hordok. Van még egy full fehér cipőm, hasonló mint a nike air force, ezt ritkán viselem mert mikor megvettem nem igazán gondoltam rá h mivel fogom viselni. De egy fehér felső fekete faremer párosításban egész jó. :D Ha hidegebb van akkor is valami basic egyszinű hosszúujjút veszek fel, vagy rövidujjú + fekete színű fehér cipzáras pulóver, vagy rövidújjú + hosszúujjú ing kigombolva, vagy csak ing begombolva.. :D Van egy szép fekete bőrkabátom is, egyszerű de pont ezért szeretem. :D
Ingekből csakis kizárólag a hosszúujjút támogatom, rövidujjút nem tudnám felvenni, nekem nagyon gagyinak tűnik. :D Sokkal lazább, vagányabb ha fel van tűrve a hosszúujjúnak az ujja könyök alá.
Az egyik kedvencem egy flannel piros kockás ing. [link]
Ezt szoktam begombolva viselni, fehér vagy szürke rövidujjúra felvenni kigombolva (feketével nem igazán, ha fekete a nadrág az úgy nekem nagyon egybefolyik)
Úgy is szoktam, hogy rákötöm a derekamra, így:
A másik egy sötétkék ing, már majdnem fekete.. :D Ezt is felvehetem bárhová.
Van még egy pár cuccom, de ezeket viselem a legtöbbet. Letisztult, mégis vagány szerintem. Nem egyszer dícsérték már meg az öltözködési szokásaimat.
Ami egy jó kiinduló pont lehet:
1) Ne keverj több színt mint 3 szerintem.. Ha felöltesz egy tiszta alapot, pl fehér felső, fekete farmer, akkor ez mellé mehet még egy szín pl kék pulóvér, vagy mint én esetemben a piros ing..
2) Próbálj meg beszerezni valami egyszerű kiegészítőt. pl fekete bőr karkötő, nekem nagyon tetszik de még nem vettem. Vagy egy szolid karórát szerezz.
3) Figyelj nagyon arra, hogy az adott ruhadarab tökéletesen rád legyen szabva. Felsőnél ne legyen túl nagy a válla, hogy rálógjon egész a felkarodra. (csatolok képet példának) Ne legyen túl hosszú sem. Nadrág annyira "feszüljön" a derekadnál, hogy 2 ujjad kényelmesen beférjen a bőröd és a nadrág közé. Mikor a te korodban voltam a rock korszakomat éltem amit még ma sem hagytam el, de öltözködésben is nagyon rocker voltam :D 14 évesen alacsony voltam nagyon, aztán XL meg L méretű bandás pólókat hordtam. Valamelyik még most is nagy rám 18 évesen pedig megnőttem azóta rendesen.. :D Érdekesen nézhettem ki.. :) Ilyen hibába ne ess bele. Neked annyiból rosszabb ruhát venni, hogy az évek során úgyis kinövöd még. Lehethogy testesedsz, nősz még pár cm-et és ennyi vehetsz újat. De azt javaslom, hogy ne hallgass azokra akik azt mondják: vedd meg a nagyobbat majd belenősz, stb.. ez hülyeség :D
Ez például elég nagy a tagra, lóg rajta rendesen a válla ha megnézed.
Lehet, hogy semmit nem segít a válaszom, és színesen akarsz öltözködni, ezt meg is értem. Még fiatal vagy. De hidd el, sokkal elegánsabb a visszafogottabb öltözködés, sokkal vonzóbb mint egy szivárvány. Ha az alapdarabokat jól kiválogatod akkor nagyon sok féle képpen lehet őket használni, mint ahogy láthattad mennyi mindent leírtam.
Bocsi, hogy hosszú lett, legalább olvashatsz :D
Végezetül pár kép. Hát nem szebb mint egy páwa? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!