Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Mayo Chix drága?

A Mayo Chix drága?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

www.avantgardfashion.hu

ezen az oldalon vannak mayo chix ruhák, lehet rendelni is. kinek mi a drága :)

2010. márc. 9. 11:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

hát az attól függ,kinek mi a drága...meg mihez képest...

Guccinál meg Pradanál olcsóbb kinainál meg drágább.

2010. márc. 9. 11:57
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ez még olcsó árkategória.
2010. márc. 9. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen tiszteletben tartom,hogy Neked ez a márka tetszik,de azt azért hadd mondjam el,hogy a minőségéhez képest drága.Sajnos elég silány alapanyagokból dolgoznak,gyorsan fakul,szöszösödik,cérnásodik,kevés a pamut alapanyagú felsőjük,így kevert,izzadós anyagból készülnek többnyire.Mosást,vasalást nehezen bírják,stb.Sajnos nem egy,nem két cuccukkal jártam így,azóta inkább másfelé nézelődöm.

Egy felső kb. 6000-8000 Ft.-nál kezdődik,elmegy 13000-ig is.A gatyák 15000-20000 között vannak.Relatíve drága.

Ne érts félre,nem akarlak oktatni,csak mondom,hogy nincs meg az ár-érték arány.Csak segíteni szeretnék,és ne haragudj!

2010. márc. 9. 13:12
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Előzővel egyetértek,összefoglalva drága és szar
2010. márc. 9. 15:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Középkategóriás. Nekem sok Mayo cuccom van (részben azért, mert mióta elköltöztünk Pestről az agglomerációba, nem járok be annyit és ami itt van egyetlenegy jó bolt, ott zömében Mayo cuccok vannak) és elégedett vagyok velük, összesen 1 db felsőm volt, amiről lejöttek a flitterek szép sorjába, de szerintem ennyi belefér.
2010. márc. 9. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Ahhoz képest, hogy csilli villi és gagyi + nem jó a minősége, igen...
2010. márc. 9. 21:23
 8/9 anonim válasza:
100%
Nekem egy mayo nacim volt,bársony,2hetet sem bírt ki és a bársony szépen lassan foszlásnak indult...egy kínai naci nem jár így ilyen rövid idő alatt...szóval én nem csípem a mayot,de mki maga dönti el mit vesz fel és mennyit költ rá!
2010. ápr. 8. 08:58
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
szerintem elég drága..már mint new yorker-ben szerintem sokkal jobb cuccok vannak és olcsóbban, itt a nevet fizeted meg és nem a minőséget
2010. jún. 18. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!