Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy fenékre, nagy combokra...

Nagy fenékre, nagy combokra vehetek fel magasított derekú farmert?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni magasított derekú farmert,mert elégé formátlan egyenes csípőm van. :( Ezért gondoltam arra,hogy az szépen kiemelné a vonalakat,és nem lennék annyira léc alkat. Viszont nagy combom,és nagy seggem is van. Azokat is kiemelné optikailag egy magasított derekú farmer??

Illetve alapból nem gusztustalan az ilyen farmer egy kövér lányon??

Köszi :)

2015. aug. 14. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha az a célod, hogy még jobban kiemeld a hátrányaid, hajrá.
2015. aug. 14. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
52%
Ha karcsú a derekad, akkor igen. Ha nem az, akkor csak még nagyobbnak mutatnál benne, szerintem.
2015. aug. 14. 13:10
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem a magas derék, hanem a szár szabása a lényeg, ne klegyen túl szűk és répa sem. Inkább egyenes, vagy lefelé bővülő, különben még vastagabbnak fog a lábad kinézni. Ha nagyon kövér vagy eleve ne farmert, hanem valami vékonyabb szövetanyagot hordj ami optikailag kevésbé erősít. Fekete szín előnyben.
2015. aug. 14. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is nagy a fenekem, és a combom sem vékony, viszont "összképben" karcsú vagyok. Én is magas derekú farmert hordok. Nem tűnök benne vastagabbnak, sőt, inkább kiemeli, hogy elől lapos vagyok, és nem szélesít csípőben. Én inkább csípőnadrágot nem veszek, mert az tényleg szélesít.
2015. aug. 14. 19:52
 5/5 anonim válasza:
Én sem vagyok a legvékonyabb fajta, nekem elhiheted :D De én sokkal jobban szeretem a magasított derekú nadrágokat, szinte már csak azt hordok, a csípőnadrág 2 lépés után lecsúszik rólam és mindig húzgálnom kell, na a magasítottnál nem kell. Én jobban érzem magam bennük. :)
2015. aug. 27. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!