Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sportsdirect.com weboldalról...

Sportsdirect.com weboldalról való rendelésnél lehet utánvéttel fizeti?

Figyelt kérdés
Rendelni akartam 2 pár Karrimor Tempo 3 -sportcipőt, de bárhogy olvastam, csak bankkártyás fizetésre tértek ki, azt viszont nem szeretnék! Rendelt esetleg már valaki erről az oldalról? Futárnál nem lehet fizetni?

2015. aug. 13. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs olyan elmebeteg webshop, aki elküldi a csomagot a fél kontinensen át, anélkül, hogy ki lenne fizetve. Ha nem veszed át, akkor nem egy ezrest bukik, mint ha Magyarországon belüli csomagról lenne szó.
2015. aug. 13. 18:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Hogyhogy?? Azt hittem, hogy minden országban van boltja, amilyen nyelvre be lehet állítani az oldalt! :/
2015. aug. 14. 12:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokan vásárolnak innen is, nem nagy kunszt nyelvi beállításokat csinálni.

Egyébként van sportsdirect bolt itthon, de a webshophoz nem sok közük van, azt az angolok csinálják és tőlük jön a csomag is.

2015. aug. 14. 22:36
 4/4 anonim válasza:

Figyelj!

Ez az utánvétesdi csak itt a magyarba divat

Külföldön mások a trendek Béla

2015. dec. 14. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!