Szerintem nem.
Kis mellűeknek azok állnak jól, amiknek nincs merevítőjük.
szerintem épp, hogy a kismellűeknek jó, mivel nagyobbítja.
elsőnek:
vannak olyan kismellűek, akik szeretnék, ha strandon is kicsit nagyobbnak tűnne, ami merevítő nélkül nem megoldható.
Szerintem nem, egyetértek az előzővel. Az a legrosszabb, amikor látni a csajon, hogy elégedetlen magával. Kit érdekel, ha kicsi a melle? Hangsúlyozzon akkor mást :)
Vagy Keira Knightley is bújjon el a föld alá? :)
Igen, nekem is hasonlóm van, 1. nyakban megkötős és az összehúzza a melleket 2. szivacsos, és merevítős az pedig alakot ad és egy mérettel megnagyobbítja.
Higgyétek el nem kellemes deszkának lenni, főleg strandon. A nőiesség a mellel kezdődik és akinek az nem, nagyon van, az szó szerint kisebbségi érzésben szenved, és ha egy jó melltartó megdobja az önbizalmát akkor miért ne venné fel.
Induljunk ki abból hogy szinte egyáltalán nincs mellem, 80A vagy még kisebb.Egy push-apos nyakban megkötős melltartó.
Nem nagy dolog, de csinált egy kis dekoltázst.
Persze nem ekkorát,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!