2/11 anonim válasza:
Ez a cipő csak addig néz ki jól amíg nem kezdi hordani az ember. Utána amikor már koszos, és lábszagú lesz amit simán érezni lehet majd, akkor már nem fog jól kinézni. A fehér cipők nagyon hamar koszolódnak.
3/11 anonim válasza:
Nekem ez a cipő komolyan tetszik. Egész nyugodtan megveheted.
4/11 anonim válasza:
Ki lehet ezt a cipőt tisztítani nem kell emiatt aggódnod.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ronda, de ha neked tetszik, akkor vedd meg, ne más véleményével törődj.
Egyébként igen, a fehér cipő csak az első használat alkalmával megtett 10 lépés erejéig marad fehér.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem tetszik :c de ha neked igen akkor vedd meg:)
8/11 anonim válasza:
ha nem lenne magasszárú, akkor még oké. így nem tetszik. de nem is én fogom hordani. :)
9/11 anonim válasza:
Ezt melyik ecsetfejű fütyimatyitól szedted?
10/11 brokenbone válasza:
ez egy legendás kosárlabda/bizonyos körökben hiphop cipő az hogy a sok csicska gecy ezt hordja nem az illető hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!