4/11 anonim válasza:
1.vagyok, hol lehet ilyet venni?nagyon tetszik ;)
7/11 anonim válasza:
8/11 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Mindenképpen szivacsos kell, ha nagyobb melleket szeretnél látszatra. De amit belinkeltél fürdörucit, nagyon vagány.
9/11 anonim válasza:
szerintem is kisebbnek tűnik inkább, mint nagyobbnak. amúgy nagyon csinik azok a fürdőrucik nekem is tetszenek, csak az a gond hogy én szeretek csúszdázni és paráznék hogy lecsúszik vagy hasonlók :D
19/L
10/11 anonim válasza:
Nem biztos hogy kisebbítené, mert középen húzott, jelen esetben csavart dolgok optikailag növelik a mell. Nincs hozzá semmilyen nyakpánt, mert így kissé csúszásveszélyes, de nagyon szép.Ha nagy minták is lennének rajta azzal is lehetne teltebbé tenni a kebleket. Mondjuk középen megkötheted nyakban egy fehér vagy élénk színű zsinórral és az is nagyítja a melleket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!