Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bőr- vagy műbőrkabátot ajánlan...

Bőr- vagy műbőrkabátot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mindig is vágytam bőrkabátra, de az igazi mocskosul drága a műbőrhöz képest és ránézésre nekem a műbőr is meggyőzőnek tűnt. Milyen hátrányai lehetnek a műbőrnek a mindannapi használat során?
2015. aug. 10. 23:49
 1/5 anonim válasza:
igazbol attol fugg h hany eves vagy. Ha mar betoltoted azt az eletevedet h nem nosz tovabb akkor megeri igazit venni h sokaig tartson. Azomban ha nem akkor inkabb mubor, mert az ugy is kinovod.
2015. aug. 11. 02:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Kösz a választ. Az igazi bőrnek a tisztítására jobban oda kell figyelni gondolom; valamint olyat is olvastam, hogy az eső nem tesz neki jót. Ez valóban így van és ha igen, mit jelent ez pontosan, hogyan fog reagálni arra, ha esőben vagyok kint benne az utcán?

Valamint még az lenne a kérdésem, hogy kb. mennyi az ára egy igazi bőrkabátnak? 50.000 Ft?

2015. aug. 11. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
A műbőr műanyag, tehát úgy is viselkedik! Pl nem szellőzik egyáltalán, izzadsz benne nagyon. Nekem is volt anno. De ahogy az előző irta, ha már nem növöd ki, akkor igazi bőrt vegyél! Nem megy tönkre, évekig tudod hordani, szebb és kényelmesebb! :)
2015. aug. 11. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Közben írtál. :) Nekem semmi baja nem lett egyiknek sem az esőtől. Pedig egyszer nagyon eláztam, pont a legdrágább bőrkabimban. Megszáradt, semmi baja.

Nekem van két nagyon drága, azoknak nem írom ide az árát, mert utána az lenne a téma. Viszont vettem egyet a Mangoban 29ezerért, amit kifejezetten olyan helyekre viszek, ahol derkamra kell kötni, vagy dobálva van, és nem sajnálom. Pl fesztiválra vittem.

2015. aug. 11. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak. Spórolni fogok és egy szép napon megveszem azt a bőrkabátot...

Egyébként milyen állat bőréből készülnek általában?

2015. aug. 11. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!