Csak én nem értem ezt a méretezést?
Csak te nem.
A gyengébbek kedvéért a mérettáblázatra kattintva szövegesen is leírják, hogy mi mit jelent a farmeroknál...
Nem csípőt ír.
De nem igaz, hogy nem tudsz olvasni!
Persze, neked mást nyit le, mint mindenki másnak. Te ilyen különleges vagy, hogy egészen más jelenik meg a te gépeden. Biztos szellem van a dologban.
Segíteni? Ki ne fizessem a farmert?
XS 24", 25"
S 26",27",28"
M 29",30",31"
L 232",33",34"
XL 35"
Komolyan megesett rajtad a szívem. Nehéz lehet ennyire hülyének és életképtelennek lenni.
"A farmerméreteket gyakran hüvelykben adják meg, így például 30/32. Az első szám a derékméretet jelöli, a második pedig a láb belső felének hosszát."
Ezt a szöveget kellett volna nagy nehezen megtalálnod azzal, hogy rákattintasz a bazinagy MÉRETTÁBLÁZAT feliratra.
a felső az a szélesség, a tulajdonképpeni méret. a 24-es nagyon kicsi, kb 8 éves kislányokra való, a 36-os meg jó nagy. az átlag méret szerintem olyan 27-28-29-30.
az alsó szám a hosszt jelenti, értelemszerűen a 30 a legrövidebb, 34 a leghosszabb.
én pl. magas vagyok és vékony, ezért 27/34-es kéne, de olyan meg nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!