Nektek tetszik ez az óra? Kort és nemet is légyszives! Illetve valaki vásárolt már erről az oldalról? Megbízható?
2015. aug. 9. 11:45
1/6 anonim válasza:
Az én fiam 22-éves és ilyen órát vett magának a nyáron, több mint 52-ezer forintért. Ő egy óraszaküzletben vette. Nő/42
2/6 anonim válasza:
Elfelejtettem írni,hogy az ő órája fémszíjas.
3/6 A kérdező kommentje:
nekem ez azért tetszik,mert bőrszíjas.
És neked hogy tetszik?
2015. aug. 9. 11:58
4/6 anonim válasza:
Szép ez is de a fémszíjas órák nekem valahogy jobban tetszenek, attól függetlenül,hogy a fiamnak is olyan van.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki
Én a bőrszíjam órákat jobban szeretem :)
16/f
6/6 anonim válasza:
Nem rossz. Nekem tetszik.
A bőrszíj is bejön. Egyedül azért van fémszíjas órám, mert szinte éjjel-nappal rajtam van és viszonylag hamar tönkremenne a bőr. A fémet (titán) meg az életben nem kell cserélni.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!