Honnan tudnék rendelni átalakítható oldaltáska/hátizsákot viszonylag olcsón?
Figyelt kérdés
Pár hónapja találtam egyet véletlenül egy webáruházban 5000 Ft környékén, de akkor még abban reményedtem, hogy boltban is találok valahol és nem rendeltem meg, most pedig sehol nem találom ugyanazt. Amiket a google segítségével felleltem, azok legalább 10 000-20 000 Ft körül vannak, ami nekem maximum akkor férne bele, ha tudnám, hogy nagyon jó minőségű, tartós táskákról van szó, de egy webáruházban ugye még kézbe sem tudom venni, hogy legyen erről valami fogalmam...
Esetleg olyan táskákról is szívesen fogadok linkeket, amik sima hátitáskák, viszont elegánsabb, de visszafogott, nőies kivitelben. És még annyi, hogy méretben lehetőleg nagyot szeretnék, amibe bőven lehet pakolni.
2015. aug. 9. 11:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!