Cirkuszba mit illik illetve mit nem illik felvenni?
Nem tudom miért, de én úgy érzem, hogy ez is egy olyan hely, ahova nem illik a hétköznapi ruhába menni. Vagy csak én tévedek?
Én egy fekete csôszárú farmerra gondoltam, fekete, egyszerû pólóra, hozzá pedig egy fehér blézert. Vennék fel pár aranyszínû kiegészítôt és egy kis magassarkút (szintén fekete, 6cm).
Jó lenne ez így?
Mar ne is haragudj meg de mint nő szerintem ez túl sok.Nem színházba készülsz.
Péntek esti beülős helyre szokták ezt,van aki bulizni így jön.:)
Ha a cipő nem magassarkú lenne és a blézer nem olyan elegáns akkor oké.Még ha magassarkú mellett is döntesz,a blézer helyett kis kabát vagy valami ami nem elegáns (bár nem tudom milyen a Tiéd.)
Meg látod körülötted senki nem lesz így,én alapból nagyon figyelek mit mivel hogyan veszek fel ezért nekem a mindennapi sem mindennapi mások számára de akkor is.DE ha te ebben érzed magad jól akkor nyugodtan,bár amiben én jól érzem magam nem nagyon érdekelne más véleménye.Ami jó az mások szerint is az lesz.
Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!