Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan öltözzek nőiesen és...

Hogyan öltözzek nőiesen és rockosan is egyben?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon elkezdett foglalkoztatni a külsőm, főleg az öltözködésem.Elegem van abból, hogy mindig olyan pasikat vonzok akik nekem egyáltalán nem jönnek be(pl:vasalthaj, meg rózsaszín göncök stb).Amúgy nem úgy öltözködöm mint a pláza cicák, csak nőies vagyok.És utálom ha discosnak vagy valami ilyesminek néznek.Ezzel ellenben imádom a rockot, a rock feszteket az embereket, egyszóval tetszik a stílus. És arra gondoltam hogy a két stílusból kellene össze kommbinálni egyet, úgy hogy rockos is legyek meg nőies is.Tudnátok adni ötleteket???
2008. szept. 5. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

sztem a legjobb a fekete gatya,fekete-pink pólóval(tom h sokan lányos színnek tartják,de az erős pink jó a feketével sztem)és rockeres kiegészítő.

hamár itt tartunk beszerezhetsz pár olyan felsőt amin a kedvenc eggyütesed van:)

2008. nov. 7. 20:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

én id igy vagyok ezzel, szeretem a metalt, de azért nőies akarok karadni

ezért kicsit "extrémebb " a hajszinem(lila)és hossz, sztem illik hozzám...

plusz én fűző műániás vagyok:D ami sztem illik ehhez a stilushoz,a csipkés, fekete-piros-lila-sötétkék stb..szinű fűzők

én a vaterárol szoktam őket rendelni, ird be keresőbe h fűző, és csodaszépek vannak, elég jó áron ahoz képest h boltokban mennyi..plusz szoktam hosszú bársony fekete kesztyűt hordani ,szoknyát és harisnyát, meg szép nyakékeket, a fent emlitett fűzővel. szineit ált. sötétre bálogatom. vis látszik h metaálos a stilusom, de mégis apszolut nőies

2009. júl. 18. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Ajánlom a pink, lila, tűrkizkék színeket, mert ez rockos is és csajos is egyben. Kicsit vad akármelyiket veszed fel.
2010. febr. 14. 14:16
 14/14 anonim válasza:
Én már "ezer éves" vagyok, de mindig is a rock-metál zenét szerettem. Általában farmert hordok. Egy két éve kezdtem a sportosabb lazább cuccokról a nőiesebb felé orientálódni. A magassarkú is lehet vagány, a lényeg, hogy ne legyen csicsás. Rózsaszínt alapból kizárom mindenből. és igen egy sima fekete miniruha és kiegészítők amik rockosak jó lehet. Farmerral is csajos (szexis- kicsit vad) felsők (rózsaszín kivételével). Szóval szinte minden lehet. Csak ne legyen nyálas :)
2012. ápr. 13. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!