Minek nevezik ezt a stílust?
Sose voltam ez a bekategorizálós fajta, de egyre több ilyen csajt látok:
[link] - Monami Frost
[link] - Lexus Amanda
Ez milyen stílus? Nem goth, de akkor mi? Nem is emo.
Vörös rúzs, vastag, fekete, füstös szemek, ez a tipikus tépett, vasalt haj, tetoválások, szegecsek, stb.
Biztos kinevettek majd, de azért írtam ki, mert van egy srác, aki tetszik, és tökre bejövök neki, de valamiért ilyenre akar formálni...:(
Először a goth-ot tippeltem volna, de nem. Utánna az emo-t, de az sem.
Akiket így láttam azok rockot/metált hallgatnak, szóval mondjuk azt, hogy rockerek.
Sokan ezt csak "alternatívnak" nevezik, se nem gót, se nem emo, se nem punk, szimplán alternatív öltözködésmód de lehet kicsit merít az industrial gótból. Bár a fiúk általában úgy néznek ki mint egy hipster.
A srácot hagyd a fenébe, én full feketében járok, ha valaki azt akarná hogy mittomén, öltözzek trendi színes rucikba és akkor jár velem, előbb küldeném a búsba minthogy befejezhetné a mondatot. Azt hogy te hogyan öltözz azt csak te mondhatod meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!