Melyik ruhát nagyobb ribiség felvenni?
1. Rövidnadrág, amiből ki van az ember fél segge bevásárláskor.
2. Tangás fürdőruha strandon.
Egyrészt, mindkettőhöz tökéletes segg és comb kell. Sokan azt hiszik, hogy jól néznek ki, de tévednek.. Semmi gond nincs az alakjukkal, de annyira azért nem jó, hogy megengedhessék maguknak ezt a két öltözéket.
Másrészt, a forró nacit végtelenül közönségesnek tartom a városban.
Fesztiválon, strandon, tengerparton elmegy, de amikor ilyet látok Pesten, akkor körberöhögöm. Pláne, hogy 10ből 1nek ha megvan hozzá a megfelelő hátsó..
N
Szerintem inkább az 1-es képen lévő. A nők véleményét nem igazán tudom, de akárhogy is nézzük, a férfiak döntő többségének tetszik, ha egy nő minél kevesebbet takaró ruhában van, így tőlük nem nagyon fogod azt hallani, hogy a forrónadrág vagy a tangás fürdőruha ribis meg közönséges, még ha titkon esetleg annak is tartják.
F
Egyik sem az,nekem a tangás bikinis bejön,egy szép csaj aki formás igenis vegye fel.
Rövidnadrágot mondjuk nem csípem lányokon,parasztos,csak miniszoknya ami jóval térd felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!