Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik cipő néz ki jobban?

Melyik cipő néz ki jobban?

Figyelt kérdés

Két hasonló között gondolkozom szerintetek melyik néz ki jobban?:

[link]

Vagy:

[link]

Persze, ha tudtok mondani 49-eset, ami nem is néz ki rosszul belinkelhetitek, vagy leírhatjátok hol lehet kapni, kb 25k-ig. Végül úgyis kényelemre döntök, de valószínű ezek között nem nagy különbség lesz. Ja és mindennapos használatra lesz suliba, stb. Nike-ba volt hasonlóm 3 éve, az kényelmes volt meg strapabíró, sajnos kb 1.5 éve ajánlottak valami spray-t, amivel befújtam, és amikor megszáradt, teli lett fehér foltokkal, amiket sehogy nem tudtam leszedni. Köszi a válaszokat előre is.

18/F

2015. aug. 4. 20:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ennyiből vans vennék már, a lányok arra kapnak.
2015. aug. 4. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:

En is a vans-t ajanlanam, a lanyoknak elegge tetszik ha egy fiun az van ha 25ezer a hatar akkor nezz korul garagestoreban ott le vannak arazva a vans cipok es ennyibol talan meg ketto is kijon. :)

Szemely szerint nekem a ket linkelt cipo kozul egyik sem tetszik

2015. aug. 4. 20:26
 3/11 anonim ***** válasza:
az első.
2015. aug. 4. 22:22
 4/11 A kérdező kommentje:

Nekem Győrbe az Árkádba tavasszal azt mondták, hogy vans 49-es, max. rendelés, de abból is csak 2-3 fajta lehet. Mondjuk nekem csak 1 fajta tetszett, de abból is 43-as volt a legnagyobb. Meg nem járok "mindennap" ott se.

Az a baj, hogy a környéken nem sok normálisabb cipőbolt van. Online meg mégiscsak nem tudom kipróbálni, ha meg visszaküldöm még fizethetek megint, ráadásul ilyenkor elég ráérősek és sok idő megy el(korábbi tapasztalat).

Szóval nem sok lehetőségem van. Kényelmes legyen+jól nézzen ki=gyakorlatilag nem kapok semmit. :D

Azért köszi, hát maradnak a kompromisszumok, vagy terveznem kell egy bevásárlókörutat, s talán szerencsém lesz(vagy nem).

Egy tipp: Ha ügyes vagy a lányok b...-nak rá hogy milyen cipő van rajtad (legalábbis a normálisak). ;)

2015. aug. 4. 22:38
 5/11 A kérdező kommentje:
Pacsi ment mindenkinek.
2015. aug. 4. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
converse be van meret pl azt hiszem de nekem ezek nem tetszenek
2015. aug. 4. 22:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen az online rendelés sajnos nem mindig jön be, en is garage storeból szoktam rendelni, 4-5 nap alatt megjön és a méret is mindig jó én azt ajánlanám, tényleg le vannak árazva és sok féle van :)
2015. aug. 5. 12:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem talán a második jobban tetszik, kicsit különlegesebb. De igazából mindkettő jó:)

24/L

2015. aug. 5. 16:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ. Mint kiderült a 49-es méret, még 47-es se volt. :D

Na mindegy majd rendelek valamit, max visszaküldöm. Converset nem szeretem, nike után volt fehérben, hát már nem fehér, pedig próbáltam vigyázni rá. :D Azért köszi mindenkinek.

2015. aug. 6. 11:59
 10/11 Hanga123 válasza:
Eggyik sem.. Egy kis ízlés nem ártana!
2015. aug. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!