Divat még az azték minta?
Figyelt kérdés
Nem vagyok otthon ebben a divat-témában (nagy metálos lévén), de vettem egy fekete-fehér azték mintás felsőt, mert -habár nem sítlusom-, baromira megtetszett. Nem különösebben izgat ez a divat dolog, de azért azt sem akarom, hogy cikis legyen. :)2015. aug. 4. 04:35
1/5 anonim válasza:
kihalofelben van, de kirohogni nem fognak azert :D mostansag amugy kevesebb feka-feher aztek mintas cuccot lehet talalni, de a szinesek meg mindig valamelyest fellehetoek.
2/5 anonim válasza:
én most vettem egy ilyen mintás rövidnacit :D
3/5 anonim válasza:
és eszembe se jutott hogy divat vagy nem divat, azért vettem mert tetszik.
4/5 anonim válasza:
Ha tetszik akkor teljesen mindegy. Ha még jól is áll, akkor meg főleg nem számít. De a kérdésre válaszolva, annyira már nem divat, viszont cikinek biztosan nem ciki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:) Igazából nekem se számít hogy divat vagy nem, csak azért vannak elég sznob ismerőseim, akik igencsak gonoszak tudnak lenni. ._.
2015. aug. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!