Mit gondoltok a new balance cipőkről?
1. Szerintem nagyon jók, ennyien nem tévedhetnek ugyanis
2. Igen, határozottan
3. Igen, bár meg kell szokni, mert kicsit bumfordi, de gyorsan megszerethető
4. Mással is lehet, bár azzal néz ki a legjobban
5. Nyáron, kora ősszel úgy is jó, de a fit gatya felhajtás nélkül is jó, lásd 4. pont
6. Igen, mivel elég tartósnak tűnik
Amúgy 16/f vagyok, ezt elfelejtettem leírni.
Köszönöm szépen ezt az értelmes választ, pont ilyet vártam.:)
Nekem nem tetszik.
Valószínűleg ez lesz az új őrület az Air Max után.
Én fiúkon inkabb tornacipő párti vagyok. :P
De ha neked tetszik, nyugodtan jord, az a lényeg!:)
17/L
Nekem sem tetszik. Nagyon sportcipő feeling, air max lecseng, ez jön.. persze nem mondom, hogy nem lehetsz vele stílusos. :)
Személy szerint a tornacipőt jobban kedvelem, de ez egyéni vélemény.
egyetlen sportcipőm amiért kiadtam több pénzt, engem az összes nike, converse, supra divat elkerült, viszont 2 new balanceom is van
nagyon kényelmes, nekem tetszik, hogy semmi giccs nincs rajta, mint a divatos sportcipőkön, hanem csak maga a cipő a funkciójával. 19L vagyok, nekem sötétkék van arany N-betűvel, vettem már fel fekete farmerrel és fehér laza inggel is, azzal jó, amivel felveszed :)
nekem megfelel, egy 20-as körül lehet venni, és nem semmi, mellesleg nagyon kényelmes
különben már 2-3 éve divat, divatbloggerek lábán már tömegesen megjelent, de érdekes, hogy tartja magát :) még ugyanúgy hordják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!