Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a new balance...

Mit gondoltok a new balance cipőkről?

Figyelt kérdés
kényelmesek? jól néznek ki? igaz hogy csak szűk farmerrel lehet hordani? meg tényleg ugy stílusos hogy feltüröd a gatyád és ugy hordod? ár/érték arányba megfelel?

2015. júl. 29. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Szerintem nagyon jók, ennyien nem tévedhetnek ugyanis

2. Igen, határozottan

3. Igen, bár meg kell szokni, mert kicsit bumfordi, de gyorsan megszerethető

4. Mással is lehet, bár azzal néz ki a legjobban

5. Nyáron, kora ősszel úgy is jó, de a fit gatya felhajtás nélkül is jó, lásd 4. pont

6. Igen, mivel elég tartósnak tűnik

2015. júl. 29. 16:22
 2/11 A kérdező kommentje:

Amúgy 16/f vagyok, ezt elfelejtettem leírni.

Köszönöm szépen ezt az értelmes választ, pont ilyet vártam.:)

2015. júl. 29. 16:24
 3/11 anonim válasza:
0%

Nekem nem tetszik.

Valószínűleg ez lesz az új őrület az Air Max után.

Én fiúkon inkabb tornacipő párti vagyok. :P

De ha neked tetszik, nyugodtan jord, az a lényeg!:)

17/L

2015. júl. 29. 17:42
 4/11 anonim válasza:
H*
2015. júl. 29. 17:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem sem tetszik. Nagyon sportcipő feeling, air max lecseng, ez jön.. persze nem mondom, hogy nem lehetsz vele stílusos. :)

Személy szerint a tornacipőt jobban kedvelem, de ez egyéni vélemény.

2015. júl. 29. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik, inkább Nike Converse Adidas.
2015. júl. 29. 18:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2015. júl. 29. 19:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként 1906 óta gyártanak new balance cipőket, nem hinném hogy divat lesz belőle ha csak valamelyik net celeb (pintér natália dósa fanny varga ricsi stb.) elnem kezdi hordani:)
2015. júl. 29. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem érdekel, hogy a nevezett "netceleb"-ek mit hordanak :D A cipő jó, és kész, hogy divat lesz, nem kérdés. Voltak rosszabb divatok is, nem is egy :D
2015. aug. 1. 10:14
 10/11 anonim ***** válasza:

egyetlen sportcipőm amiért kiadtam több pénzt, engem az összes nike, converse, supra divat elkerült, viszont 2 new balanceom is van

nagyon kényelmes, nekem tetszik, hogy semmi giccs nincs rajta, mint a divatos sportcipőkön, hanem csak maga a cipő a funkciójával. 19L vagyok, nekem sötétkék van arany N-betűvel, vettem már fel fekete farmerrel és fehér laza inggel is, azzal jó, amivel felveszed :)

nekem megfelel, egy 20-as körül lehet venni, és nem semmi, mellesleg nagyon kényelmes

különben már 2-3 éve divat, divatbloggerek lábán már tömegesen megjelent, de érdekes, hogy tartja magát :) még ugyanúgy hordják

2015. aug. 9. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!