Hol lehet legolcsóbban sima, fekete Converse-t kapni Budapesten?
Mielőtt bejönnek az újak, szeretnék venni egy régit, mert fogalmam sincs, mikor szórják ki a jelenlegit. Az rémlik, mintha valamelyik Office Shoes előtt elhaladva akciósan egy sima szürkét 18-ért láttam volna valamelyik nap, amit kicsit túlzásnak érzek.
Ha ennyi, elfogadom, már rég vettem, de hátha tudtok segíteni, hogy hol és mennyibe kerül.
Köszi!
Én is pont ugyanígy állok, mint te :D Minél előbb szeretnék még beszerezni a régiből. Szerintem 16-18 alá biztos nem akciózzák...de én képes vagyok kifizetni érte a 20 ezret (attól függetlenül, hogy a régi még jó), így, hogy tudom, nem sokára már nem lesz kapható...
Mondjuk még mindig nem tudom felfogni....tényleg kiszórják a klasszikust, és nem csak mellé jön az új?
Én úgy vettem észre, hogy igencsak egy árkategóriában mennek a converse cipők 16 és 20 ezer közt. Már a 16e is elég ritkának számít.
www.converse-shop.hu Én itt szoktam nézni az árakat.
Amit én kinéztem, 17ezer pont. Rendeltem is már, teljesen megbízható oldal!
Amúgy én is szomorúnak tartom, hogy teljesen felváltja őet az új fajta! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!