Lányok! Ti hány évesen vetettek fel elöször tangát?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 13:35
2/10 anonim válasza:
14, de csak ritkán hordom, nem szeretem.
3/10 anonim válasza:
15, de nem nagyon szeretem, kényelmetlen.
4/10 anonim válasza:
talán 13 éves voltam, és esküvő volt, rohasztó nyári meleg
fehér ruhám volt, muszáj volt, mert átütött
imádom egyébként, de lemondtam róla, nőgyógyász se ajánlja egészségügyi okok miatt
5/10 anonim válasza:
14 voltam és igen hamar megszoktam/megszerettem. Mindig azt hordok, nekem a normál/francia bugyik a kényelmetlenek főleg szűk nadrág alá. Ha jó minőségű pamut, és nagyon figyelsz a higiéniára, akkor nem lesz probléma belőle ha hordod. Nekem legalább is még nem volt tőle bajom.
26/N
6/10 anonim válasza:
Az elsőt olyan 11-12evesen es utaltam de megint ki probaltam ugy 14evesen es azota szeretem eleg sokszor is hordok azt.
7/10 anonim válasza:
16 évesen fenék edzés után, hogy lássam bedurranva az eredményt. :DD Aztán az még aznap rajtam maradt, de többször nem vettem fel (most 17 vagyok), majd csak akkor fogok tangát hordani, ha jó alakom lesz.
8/10 anonim válasza:
12 évesen vettem fel először, és 14 éves krom óta mindig azt hordok.
9/10 anonim válasza:
Tegnap vettem az elsőt! :-) 14/L
10/10 anonim válasza:
11 évesen azóta csak azt hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!