Milyen osszeallitast vegyek fol kirandulasra, a kovetkezo esetben?
2 napra elmegyunk ilyen vizeseses-tisztasos kirandulasra. Ott lesz a baratom is, szeretnek szexi lenni, ugyanakkor legyen kenyelmes is, mit tudnatok ajanlani?
22L
Milyen idő lesz ott?
Ne akarj szexi lenni, az nagyon visszataszító, ha valaki még egy kiránduláson is szexi akar lenni.
Legyél természetes, öltözz kényelmesen.
Húzzál egy kényelmes rövid vagy térdnadrágot. Ne fenékmutogatósat. A felsőd lehet feszes. Sportcipő, ami alkalmas a terepre. Egy hosszú ujjú felső, ha szükséges.
Én egy leggings-ben mennék, mivel az kényelmes, nem szoros, nem korlátoz a mozgásban. Mivel tapad, jól kiemeli a lábformádat is, úgyhogy szexis. Ehhez egy kicsit hosszított fölsőt, hogy azért a seggem se legyen kint. Az már mindegy, hogy mennyire csicsás, mert szerintem egy kis csipke, vagy kicsit nagyobb kivágás nem fog zavarni a mászkálásban.. :)
Cipőnek mindenképp valami kényelmesebben választanék, akár bakancs (vannak azért abból is szebbek!), vagy ha nincs semmi ilyen speckó cipőd, akkor egy sportcipőt. (Bár gondolom nem strandpapucsban vagy magassarkúban akartál menni te sem. :D)
Mivel elég hűvös van mostanában és esik is, így egy testhezálló esőkabátot vinnék/felvennék. Nekem pl. a LIDL-ből van egy szép, amiben nem nézek ki 100kilósnak sem és nem is olyan nagymamás. Inkább fiatalos, sportosabb, és testresimuló.
18L
Az nem gond, ha jól akarsz kinézni. De ne akarj mindig, mindenáron szexi lenni. A kisugárzásod is lehet szexi, akkor is, ha nem olyan ruhákban vagy éppen, amik nagyon dögösek és mindent kihangsúlyoznak.
Mindig az alkalomhoz megfelelően öltözz.
A barátodnak meg biztosan tetszel, hiszen különben nem lenne a barátod.
Kinek mi a szexi:)
Hidd el, aki annyira szeret, az egy túra során neadjisten melegítőben, összefogott hajjal is szépnek fog látni! Szerintem pont azt nem értékelné, ha még oda is kicsípnéd magad. Jó, nyilván ne szakadt, foltos ruhába menj, de na.
Cicanadrág/leggings szerintem jó választás lenne. Kényelmes, és normális megjelenést is adhat.
Hozzá valami hosszabb póló, esetleg pulcsi, ha hűvösebb idő lenne. Illetve valami sportosabb cipő. Hajadat (ha hosszú) kösd fel copfba. Szerintem tök normális öltözék! :)
(Én ezt simán felhúznám, pedig rólam is tudni kell, hogy soha nem vennék fel ilyen melegítő féléket, vagy kinyúlt ruhákat, mert én ilyen vagyok:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!