Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy pasi zakóban és farmerben jár? Nem tűnik nagyzolásnak az ilyen öltözködés?

Figyelt kérdés

Régebben mindig zakót viseltem, inggel vagy télen pulóverrel, a nadrág pedig rendszerint farmer volt. Szerintem ez olyan jogászos megjelenés, és valahogy elegáns is. Azt tudom, hogy a lányok szerették, sokan megdicsértek, hogy nagyon tetszik nekik az öltözködésem, és egyébként is jól esett, hogy sokszor végigmértek a lányok, megnéztek. Viszont egy ideje nem hordom a zakókat, mert nagyzolásnak tartom, és nem érzem úgy, hogy lenne mire fel így öltözködnöm.

Egyébként tanár szakos vagyok, a következő évben fél évig fogok gyakorlótanítani. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy megint így kéne öltözködnöm, mert valahogy magabiztosabbnak érzem magam zakóban, nem tudom, miért. Csak attól félek, hogy azt fogják hinni, hogy nagyzolok... Pedig egyáltalán nem vagyok beképzelt, csak egyszerűen tetszik ez az öltözködés.

Szóval mit gondoltok arról, ha egy pasi így öltözködik (tanárként)? Köszi a válaszokat :)

2015. júl. 27. 23:15
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha te igy szeretsz oltozkodni tedd azt. En kenyelmetlen viseletnek talalom de teny hogy a nok szeretik. A lenyeg, hogy ne masok miatt oltozkodj igy.
2015. júl. 28. 00:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez az öltözék rendben van, sok ismerősöm jár így. Ha meleg van, a zakód azért vedd le.
2015. júl. 28. 00:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi :) 1-es, elsősorban azért hordanék zakót, mert én szeretek így öltözködni, mint írtam, valahogy magabiztosságot ad. Egyébként kicsit tényleg kényelmetlen, de nem vészes, meg lehet szokni.

2-es, nyáron csak ingeket szoktam hordani, zakót nem vennék fel a meleg miatt. Igazából ősz, tél és kora tavasz nálam a zakó időszaka.

2015. júl. 28. 02:10
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy nagyzolás lenne, tanárként pedig teljesen jó.
2015. júl. 28. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!