Hölgyek, lányok ti miket vennétek ha ötösötök lenne a lottón?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 11:37
1/14 anonim válasza:
Felújítanám a lakást itt-ott, a pénz nagy részét pedig jótékony célra adnám.
Mi köze ennek az öltözködéshez? Ha gazdag lennék, akkor is így öltözködnék, mint most, mert engem nem hoznak lázba a több százezres ruhák, hanem inkább azt hordom, ami tetszik.
2/14 anonim válasza:
Vennék egy lakást, bútorokat, egy cross motort és sok-sok játékot a ps4-emhez. Biztos vennék ruhákat is de az érdekel legkevésbé, így is sok van már.
3/14 anonim válasza:
Továbbtanulásra félretenni egy részét, adnék szüleimnek, hogy a házat kicsit újítsuk fel, meg ilyenek.. Semmiképp nem a ruha lenne az első, persze arra is költenék, de arra eddig is költöttem mint a legtöbb ember, a topikválasztást én se értem.
4/14 anonim válasza:
Vennék egy lovat. Lehet, hogy vennénk néhány új ruhát, sminket. Adnék alapítványnak belőle. Állatotthonokat is támogatnék. Család tagjaimnak is jutna belőle.
5/14 anonim válasza:
Természetesen a továbbtanulás is. Meg amit az elöttem szólok mondtak lakás, család, állat, alapítványok / menhelyek. Ruhák sminkek az utolsók.
6/14 anonim válasza:
nem dolgoznák többet, eléldegélnék és felélném a pénzem.
7/14 anonim válasza:
Utazgatnék, felfrissíteném a ruhatáram, felújítanám a lakást, meg adományoznék belőle a beteg gyerekek részére.
8/14 anonim válasza:
Egy részét jótékonykodásra fordítanám, a nagyjàt félretenném a továbbtanulásra és a saját életem "elkezdésére".
9/14 anonim válasza:
Hát nem ruhákat az biztos :). Sok újat nem tudok mondani, leírták már előttem szinte az összes dolgot amire költeném, talán annyival egészíteném ki hogy a közeli családtagjaimnak is adnék nagyobb összegeket (10-20 millió kb). Esetleg valami szépészeti beavatkozás (arc, bőr) mert már nem vagyok fiatal.
10/14 anonim válasza:
Ingatlanba fektetném... Csak olyan ruhákat vennék akkor is, amit jelenlegi helyzetembe is megvennék. A magas haszonkulccsal értékesített luxusrongyok nem hoznak lázba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!