Csajok, ki hord ilyen ruhákat így nyáron?
Megtetszettek az ilyen selyem ruhák, viszont nem láttam még utcán aki ilyenbe járna. Nagyon feltűnő lenne és kinéznének?
Hát ez nekem túl hálóingszerű, biztos nem venném fel.
A fazon jó, olyat hordok simán ha olyan az alkalom. De ilyen anyagot? Elég ócska valami lehet ennyiért meg ez a minta is elég gagyi szerintem.
De az a lényeg, hogy neked tetsszen. Mondjuk ha nem szereted a feltűnést és nem tűröd a nem mindig jó indulatú megjegyzéseket, akkor eleve az ilyen fazont hanyagold.
Előző vagyok.
És nem azért áll távol tőlem, mert feltűnik, hanem mert nem az én stílusom, attól függetlenül nekem is van egy stílusom ami meg azért tűnik fel másoknak, de az vagyok én.
Igazából mindenkinek meg kell találnia önmagát.
Régebben még én se tudtam, ki vagyok, mi az én stílusom, de megtaláltam magamat. Van sok fajta ruha ami tetszik, de nem hordom már, mert rájöttem hogy az nem én vagyok, ezért hát próbálok már mindig olyan ruhadarabokat vásárolni ami engem jellemez, hiszen abban is érzem igazán jól magamat, abban vagyok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!