Mit gondoltok, ha valakit hasonlóan rövid nadrágban láttok? Közönségesnek tartjátok vagy még belefér, esetleg tetszik nektek?
2015. júl. 24. 14:52
21/26 anonim válasza:
Mutatós egy tényleg csinos lányon, de hosszabb kapcsolatot nem biztos hogy kezdeményeznék vele, közönséges hatást kelt, nem feltételeznék túl sok jót. Persze ez előítélet, lehet még ettől normális csaj, bár sosem tudnám meg, nem kezdeményeznék nála, csak egy szexet. Egyébként nincs ebben semmi ellentmondás. A playmatek, luxusprostik is ku.rva jól néznek ki, szexisek, mindenki megdugná őket, aki hetero és potens, haza viszont nem sokan vinnék.
30F
22/26 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem közönséges, nekem bejön. :) Ha az alakod is passzol ehhez a gatyához, akkor nincs gond, nyugodtan hordhatod. Én nem gondolom egy lányról hogy ribi, csak mert ilyen rövid nacija van. Ribi akkor lesz, ha akként viselkedik. Barátnőm is hord ilyen rövid sortokat, imádom a popsiját nézegetni benne. :) Engem nem zavar, hogy látszik benne a popsijának az alja, strandon ennél sokkal több látszik belőle. :)
23/26 anonim válasza:
Ennyi erővel rohangálhatna nő-férfi fürdőruhában, mert a strandon is annyi látszódik belőle, nem?
24/26 anonim válasza:
Attól hogy neked bántja a szemed, nekem még tetszik. Ha neked nem jön be az a te bajod. :) Barátnőm ezután is ilyen nacikat fog hordani, de neked nem ér megnézni, ha előtted megy az utcán. :)
25/26 anonim válasza:
Én lány vagyok, és azt tapasztaltam, hogy ha nadrágot akarok felvenni, akkor nyárra vagy ez van, vagy térdnadrág. A kettő közötti átmenetet már nem igazán lehet kapni, legalábbis normális áron. Most az a divat, hogy minél kijjebb legyen az ember p**csája a nadrágból, úgyhogy mindenhol az ilyeneket hajigálják az ember után. Ugyanaz a probléma, mint a derék esetében, egyszerűen nincs olyan nadrág, amit normálisan fel lehet húzni, mindből kivan az ember dereka, mert azt is divat mutogatni. Alig vannak már a boltokban ízléses ruhák, ha meg igen, azok méregdrágák. Én emiatt nem is nagyon hordok már nadrágot, szinte mindig harisnyában és szoknyában/ruhában vagyok, ezekből legalább nem csak mini létezik, hanem normális hosszúságú is.
26/26 A kérdező kommentje:
#25, akartam én is írni, hogy a boltokban amúgy is szinte csak ilyet kapni mostanság, csak azt hittem, hogy biztos én keresem rossz helyen, de akkor nem.
2015. júl. 27. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!