Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert hord sok fiatal lany...

Miert hord sok fiatal lany minden alkalomkor ilyen ektalpu cipot?

Figyelt kérdés

En is no vagyok, de egyszeruen nem ertem, hogy eskuvore szep alkalmi ruhakkal folvesznek ilyen egybetalpu cipoket.

[link]

2015. júl. 24. 10:49
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem azért mert a normál magassarkúban nem tudnak járni. Nekem egyáltalán nem tetszenek az egybetalpúak mind olyan bumszli.
2015. júl. 24. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van köztük csinos is.

Amúgy meg én is arra gondolok, mint az 1-es, hogy a magassarkúban esetleg nem tudnak rendesen, biztosan járni.

(Nekem is ezért nincs magassarkúm, nem égetem magam benne, ha nem tudok járni, hiába sokkal csinosabb :) )

2015. júl. 24. 11:11
 3/4 anonim ***** válasza:
ebből is van sok csinos. főleg így nyáron szerintem semmi probléma nincs ezekkel.
2015. júl. 24. 16:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Én meg férfi vagyok, mégis értem. :) A tűsarkúval ellentétben ezekben macskakövön vagy süppedős talajon is simán lehet járni, nem tud megbillenni, beragadni. Közben van, amelyik ugyanolyan csinos, mint egy tűsarkú, és ugyanolyan szép formát tud adni a lábnak.
2017. jan. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!