Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Aliexpressről nike air max/...

Aliexpressről nike air max/ force rendelés?

Figyelt kérdés
Szeretnék aliról rendelni air maxot vagy forcet, csak nem tudom, hogy melyik eladó megbízható. Van valaki aki rendelt már? Tapasztalat? Linket küldjön már. Nem szeretnék valami gagyit rendelni.:)

2015. júl. 19. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Megbízható, elküldi meg minden, csak a termék hamis. :(
2015. júl. 19. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Olyan eladótól rendelj, akinek magas a százaléka. De a cipő akkor sem lesz eredeti :D
2015. júl. 19. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem lesz eredeti:c De láttam egykét cipőt ami nagyon-nagyon rossz replika.
2015. júl. 19. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jó minőségű is a replika, akkor is ciki kamut rendelni. Arról nem is beszélve, hogy aki kicsit is ért hozzá, az làtja, hogy nem eredeti.
2015. júl. 19. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább vedd meg boltban, az a biztos, és legalább eredeti ! :D Én is mindig kiszúrom, ha valakin hamis van, eléggé feltűnő....:P
2015. júl. 19. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!