Csajok rajtam kívül ki az aki jobban szereti a féltangát mint a rendeset vagy a francia bugyit?
Figyelt kérdés
Milyen anyagból van nektek az ideális? Illetve csipkés vagy sima? Írjatok kort is.
20/L
2015. júl. 18. 21:29
1/3 anonim válasza:
Attól függ, milyen ruha van rajtam, egy fehér gatyához, vagy edzésre a tangát szeretem jobban. Franciában aludni szoktam. A féltangát én is szeretem, és abból általában csipkéset szoktam venni. Mondjuk ha szoknya van rajtam akkor mindenképp azt veszek, mert félek, hogy felfújja a szél a szoknyám, és akkor kínos, ha nincs ott semmi.. :D 18/L
2/3 anonim válasza:
Tangát hordok télen-nyáron. Vegyesen van sima és csipkés is és többféle a hátuljuk (pl. y-string is van). A simát általában feszülős nadrághoz, cicanadrághoz szoktam felvenni, mert nem szeretem ha átüt.
A francia bugyit itthon szoktam hordani melltartóval, de nem csipkéset, hanem olyat, ami kb. akár rövidnadrág is lehetne.
31/N
3/3 anonim válasza:
Erősen hangulatfüggő. Nagyon sok fehérneműm van, legtöbbször mondjuk féltangát vagy rendes tangát hordok, általában csipkéset, félig áttetszőt. Francia bugyi is van, azokból inkább a pamutra bukom, mondjuk nem gyakran hordom.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!