Lányok, mit gondoltok erről az elegáns, klasszikus viseletről?
2015. júl. 18. 14:42
11/23 A kérdező kommentje:
melyik karakterre gondolsz, avgy hogy érted?
2015. júl. 18. 19:45
12/23 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik, én is szeretek elegánsabban öltözködni. (21 vagyok)
13/23 A kérdező kommentje:
ugye? mondjuk ez a star trekes oltás kicsit meglepett, vagyis nem értem az összefüggést, mert én nem véltem felfedezni semmiféle hasonlóságot semelyik karakterrel sem :D
2015. júl. 18. 22:18
15/23 A kérdező kommentje:
utolsó: Mármint a logó miatt mondod azt hogy sznob, vagy amúgy is az lenne ha nem lenne rajta?
2015. júl. 19. 01:21
16/23 anonim válasza:
Nem én írtam h sznob, de tény hogy logó nélkül kicsit kevésbé felvágós :).
17/23 anonim válasza:
Hétköznapra nekem nem tetszik, túl sok. Jobban preferálom a sima póló+farmer összeállítást. 21/l
18/23 A kérdező kommentje:
hétköznapra nyakkendő nélkül is sok?
2015. júl. 19. 13:07
19/23 anonim válasza:
Talán nem annyira, persze munkától függ. Igazából szerintem azért nem tetszik nekem, mert tipikusan olyan férfiakon láttam eddig főleg, akik kihúzzák magukat, büszkén feszítenek önelégült fejjel és ez nekem nem szimpatikus. Szóval számít, ki viseli.
20/23 anonim válasza:
Nekem egyedül a harmadik tetszik. A többi túl b*zis, főleg a sárga pulcsis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!