Factcool.hu ruharendelős oldalt ismeri valaki?
Rendelt már valaki ruhát a factcool.hu oldalról?
Ha igen, mik a tapasztalatok, vélemények? (megbízhatóság, igényesség, ruhák állapota - mérete stb...)
Nekem sincs rossz tapasztalatom .
2-szer rendeltem cipőt, kb. 6-szor pólókat, rövidnadrágot stb.
Minden méret stimmelt, időben kihozták, jelezték, hogy mikor jön a futár szóval semmi negatív .
Az meg, hogy mi az eredeti ... Nehogy azt gondold, hogy amit a márkaboltban megveszel többezer ft-al többért az tuti eredeti ...
Elég sokszor rendeltem és rendelek még ma is ettől a cégtől. A tapasztalataim konkrétan a következők: A cipők és kabátok nagyon jó minőségűek, strapabírók, jó áron, szóval ezekkel jól jársz. Méretben valóban van egy szám ide-oda csúszkálás, de én mindig 2 méretet rendelek tőlük, amikből az egyik jó lesz a másikat meg visszaküldöm.
Viszont a többi ruhadarabbal mindig szívás volt (pólók, nadrágok)rossz a méret, hihetetlen rossz a a szabás, eddig kb az összeset visszaküldtem pont a fent említett okok miatt ( pl pólóknál a varrás kilógótt a váll vonalából, másiknál minden stimmelt, kivéve az ujja volt 3x rövidebb mint ahogy anak kellett volna lennie. ) Pénzt mindig visszaküldték, cserét mindig küldtek amikor ezt kértem, szóval amikor kisebb értékben rendelek pl 2 pár cipőt, akkor innnen, de ha nagyobb értékben vásárolok több mindent, akkor csakis a sporstdirect.com. Bennük még soha nem csalódtam.
Soha többé onnan!!!
17 napos szállítási idő, méretezés egy szánalom!
A szóban forgó oldalt is leteszteltem.
Az áru hamar megérkezett (2 nap), az jött amit rendeltem, méretezés, minőség is rendben.
Igényes csomagolásban, szépen összekészítve, nem szedett-vedetten. Megbízhatónak tartom.
A Factcool gerinctelen, mert azt állítják, hogy cserélik a hibás árut.
A gyakorlatban pedig arra való hivatkozással,hogy használta valaki a terméket,csak javítani akarják. Senkinek nem ajánlom ezt a kicsinyes céget, mert csak bosszantja az embert. Olcsóbban is lehet máshol ugyanazt meglenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!