Lábujjközes papucson levő műanyag borítást le kell vágni?
Szerintem le kell vágni, legalább is én le szoktam. Mármint ha belegondolok, hány ember próbálta fel előttem és ki tudja kinek milyen lábbetegsége/lábgombája/bacilusai stb. voltak, én akkor vagyok nyugodt, ha levágom.
Viszont sajna volt olyan papucsom, aminek amiatt vált kissé kényelmetlenné a lábujjbedugós része, mert levágtam...
A papucs többi részétől nem félsz, 1-es?
A műanyagot a legkönnyebb fertőtleníteni!
Nem, nem kell levágni. Általában az a funkciója, hogy ne "essen" össze elől a papucs.
Hát nem tudom, nekem a lábujjak közötti rész tűnik a legveszélyesebbnek... Én úgy tudom, ott könnyebben telepednek meg a baktériumok is, mint pl. a talpon. Bár lehet igazad van.
Egyébként azt nem értem, hogy ha az a funkciója, hogy ne essen össze a papucs, akkor miért nem csinálják a lábujj közötti részt eleve strapabíróbbnak?
3-as,
jobb, bőrből készült papucsoknál én se találkoztam még ilyen műanyag merevítéssel, csak rosszabb műbőr vagy textil papucsnál. De azoknál tönkre is ment az egész, miután magától levált a műanyag. Viselhetetlenül kényelmetlen lett, illetve el is engedte magát az anyag (elszakadt ott elől).
(Egyébként áttörlöd fertőtlenítővel és nincs baci, gomba, míg a bőrtalpat nehezebben csírátlanítod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!