Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A kreol bőrhöz milyen színek...

A kreol bőrhöz milyen színek mennek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 09:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a világosabb színek nagyon jól passzolnak a kreol bőrhöz, a sötétebbek (sötétkék, fekete, sötétzöld, lila) annyira nem. Akinek kreol bőre van nagyon szerencsés, mert tényleg szinte bármilyen színű ruhát hordhat, sok olyan képet láttam, hogy kreol bőrű lányon pasztell színű ruhák vannak, szerintem azok a színek passzolnak leginkább.
2015. júl. 16. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a kreol bőrömhöz leginkább fehéret hordok. Ami kifejezetten nem áll jól, az a rikító rózsaszín.
2015. júl. 16. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. júl. 16. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Gazdag élénk színek - pl. smaragdzöld, királykék, meggypiros, málnaszín. Semmi neon meg rikító csicsás szar (főleg a neonrózsaszín meg a neonbarack/korall). A fehér is jó, bár annál talán még egy fokkal jobb a homok/krém/púderszín. Bizonyos árnyalatokhoz a fekete, sötétkék is passzol.
2015. júl. 16. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!