Lányok mi a véleményetek, ha egy srác ilyen gáz maszkot hord?
2015. júl. 15. 07:35
1/17 anonim válasza:
Ezt csak úgy az utcára gondoltad?
3/17 A kérdező kommentje:
persze
2015. júl. 15. 07:47
4/17 anonim válasza:
Az attention whore megtestesuleset lattuk a kepen. 5 perc hirnevert (mert ez 15 percig sem tart) nemely idiotak barmire kepesek.
5/17 anonim válasza:
Ööööö, semmi?
Szoktam látni ilyen sárga hegesztő(?)szemüveget srácokon, akik biztosan nem hegeszteni mennek, arra is semmi. Hordják csak.
Ez mondjuk elég kényelmetlennek tűnik, ha az, akkor az az ő bajuk.
6/17 anonim válasza:
Nem gáz a gázmaszk, az a gáz, ha gáz van és szükséges a gázmaszk.
A képen látható előnyös viselet pl. bankrabláshoz.
7/17 Shai-Hulud válasza:
Nekem az a véleményem, hogy bőven elég idióta vesz körül, nem kell mégegy.
A barátom, hát persze hogy felvehetné, és rögtön el is húzhatna vele melegebb égtájak felé.
De ez szinte ki van zárva, mert az én barátom még épeszű.
8/17 anonim válasza:
Ha a parom ilyenben akarna mutatkozni mellettem az utcan, az sajnos lehetetlen lenne.... Nagyon ciki, nem hagynam h felvegye... Ugyanez s heggesztos szemuveg is. Bloeeee
9/17 anonim válasza:
Felvehetné, de nem fogja,mert ép az elméje. Nekem sem tiltja senki,hogy otthonkában wc-kefét a hajamba tűzve szaladgáljak, mégsem teszem.
10/17 anonim válasza:
Mi lesz még?... Hordjon gázmaszkot tűzoltó, katasztrófa védelmis az aki vegyi anyagokkal ,gázokkal dolgozik egészsége védelmében. Hegesztő szemüveg ugyan ez .. Hordja szerkezet vagy géplakatos az is a munkahelyén , munkavédelem céljából. Most én is kössek egy pénztárgépet a hátamra vagy napszemüveg helyett applikáljak a fejemre egy heggesztő pajzsot, hogy kitűnjek a tömegből , megnézzenek és téma legyek 3mpig? Ennél egy Győzike sláger is kevésbé égő . Hála a jó égnek párom nem 11-21 éves Swag yolo dzsásztin bíber korosztály megse fordulna a fejében hasonló majomkodás. Ha mégis elmenne az épp esze és ilyesmire vetemedne körbe röhögném és nem kéne együtt mutatkoznunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!