Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk, mit gondoltok a szaggato...

Fiúk, mit gondoltok a szaggatott harisnyás lányokról?

Figyelt kérdés
én imádom őket hordani, csak kíváncsi vagyok, hogy a fiúknak tetszik-e avagy sem.

#fiú #lány #harisnya #szaggatott harisnya
2015. júl. 13. 13:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22f
2015. júl. 13. 14:31
 12/20 anonim ***** válasza:
azt, hogy legalább 5 éve volt divat, ma már nem az.
2015. júl. 13. 14:42
 13/20 A kérdező kommentje:
12-es! öt éve nem hiszem, hogy hordhattam volna ilyen harisnyákat! :)) am meg, nem igazán érdekel, hogy mikor volt divat, nekem most tetszik, de azért köszi, hogy leírtad amit gondoltál.
2015. júl. 13. 14:46
 14/20 anonim ***** válasza:
72%

Mindenféle szaggatás, kivágás (pl. térnél), szándékosan lyukasra varrás tetszik, akár csak térnél, akár több egymás fölött. Kivéve az oldalt lyukas leggings, masnival vagy nélküle, az valami borzalom.

Hogy a harisnyáról is írjak, a függőleges, nem is tudom minek nevezzem, ilyen húzás tetszik, meg az is, amikor maradnak vízszintes szálak a lyukban. Viszont ezek a kör alakú, teljesen átlátszó foltok hólyagokra emlékeztetnek és mindig megborzongok, ha látom.

Ettől függetlenül hordd csak, cikinek nem tartom.

F

2015. júl. 13. 14:59
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Szubkultúra divathullám. Nem hiszem, hogy egyediségét takar. De bizonyos helyzetekben jól állhat. Hétköznapi viselethez egy 20on éves ilyet hord, akkor ott felmerül a különc jelző. Ami kicsit sem azt jelenti, hogy egyedi, vagy egyéni.
2015. júl. 13. 15:01
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sima lyuk nélkül jobban tetszik.Az szolidabb,míg a szaggatott vagányabb.
2015. júl. 14. 18:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem undoríró,meg az igenytelenségre vall ez az egész! Egy lány,vagy nő ez teljesen mindegy, ha már harisnyát akar felvenni, akkor tegye azt, de ne szakadtat, mert eléggé visszataszítóan néz ki benne. Ha meg már nem lehet felhúzni, akkor dobja a kukába, csináljon belőle hajgumit, szűrjön vele festéket, vagy mittudom én! De ez akkor is visszataszítóan néz ki nagyon. Mindezek ellenére én azt mondom, akinek ez inyére van, és ezt szereti, az hordja nyugodtan, semmi probléma!

De azt senki ne próbálja nekem bemagyarázni, hogy ez egy igényes stílus, amikor ennek épp az ellenkezője az igaz.A feleségemnek meg eszébe se jutna szakadt harisnyában kimenni az utcára. Pedig rockerek vagyunk, sok Helyre eljárunk szórakozni, de mégsem süllyedne le erre az igénytelen szakadt harisnyás szintre, és én sem hagynám ezt szó nélkül!

Na ez a én véleményem! 37 f.

2015. júl. 15. 15:26
 18/20 anonim ***** válasza:
elég ribis és tucat
2015. júl. 16. 14:14
 19/20 anonim válasza:
Mifelénk így mondják: a munkában szakadt ki... :D
2015. júl. 18. 21:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Sztem vonzó és jól is néz ki

16f

2015. júl. 19. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!