Cipzározható szárú nadrág?
Sziasztok!
Égen-földön keresek lecipzározható szárú férfi nadrágot, utcai viseletnek, de sehol se találok (vagy ahol igen, ott 25ezer a legolcsóbb). Esetleg valami tipp, hogy merre nézzek még szét?
Sajnos nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de ha igen, akkor eBayen vannak olcsóbbak. :)
Itt egy link hozzá:
Kedves első hozzászóló: Szeretnélek tájékoztatni, hogy 1) vannak amik normálisan néznek ki közülük. 2) képzeld, bizonyos emberek olyan munkakörben dolgoznak, hogy alap esetben felvehetnének egy rövidnadrágot a munkavégzésükhöz, ám napközben megesik, hogy olyan helyre kell menniük, ahol már a hosszú nadrág kötelező. Amiatt, hogy az ember ne dögöljön meg a melegben és azért, mert nincs öltöző, sajnos muszáj alternatívát keresni. De a hozzászólásod intelligencia szintjéből megállapítható, hogy messze nem rendelkezel megfelelő tudással ahhoz, hogy ilyen jellegű munkakörben dolgozz, így attól tartok, hogy feleslegesen is próbálom elmagyarázni.
Tisztelt második: Igen, erre gondoltam! Csak nem szeretek eBayről ruhát rendelni, mert tartok a méret problémától. Ezért is írtam ide, hátha valaki itthon is elérhető boltot tud javasolni.. Köszönöm azért az időráfordításodat! :)
Igen, meg is értem. :)
Ezt az oldalt találtam még:
Az "Elérhetőség" menüpontban a bolt pontos helyét is megtalálod, budapesti cím. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!