Hol vehetek ilyen farmernadragot?
Szoval a problemam az, hogy a labaim az atlagoshoz kepest kicsit veknyabbak, tehat olyan 32-es, max. 34-es, viszont a csipom eleg szeles (90 cm)+ a fenekem is eleg nagy, ezert ha nadragot akarok venni mindig gondban vagyok... Stradivariusban, Bershkaban, Tallyban (ritkan H&m-ben) szoktam keresgelni, de a forgatokonyv mindig ugyanaz: felhuzom a nadragot es ha pont jo a labaimra,akkor biztos hogy megakad a csipomnel... Ha pedig fel lehet huzni a csipomre, akkor meg biztos h lotyog a labaimon.. nagyon... Szovetnadragokat hordok inkabb, emiatt, de mikor sportosabb kedvemben vagyok, szeretnek egy csini farmert felvenni.
Eddig egyetlen egy farmert talaltam, ami meg elfogadhato, bar igyse vehetem fel pl. egy crop toppal vagy vlmilyen rovidebb felsovel, mert latszik ahogy feszul a varras...
Nem tudtok olyan boltokat, ahol vannak ilyen nadragok, farmerek? Gondolom nem en vagyok az egyetlen, akinek ilyen fura alakja van, szoval valahol biztos gyartanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!