Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát illene felvennem?

Milyen ruhát illene felvennem?

Figyelt kérdés
Diplimaosztó vacsorára vagyok meghívva, nem tudom, hogy ruhát kellene vennem vagy nadrágot is illik?
2015. júl. 7. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ruha. ;) Ha egy nőies, az alakodra illő, szép színű ruhában jelensz meg, akkor sem lesz gond, ha a többiek mind nadrágban vannak, maximum megdicsérnek, hogy milyen jól nézel ki ruhában. Viszont ha nadrágot veszel fel, és mindenki ruhában van, az elég nagy égés.

Ha hallgatsz rám, és ruhát veszel fel, akkor se válassz nagyon rövid, vagy rikító ruhát!

Persze akkor mindenképpen nadrágot vegyél fel, ha eddig goth, rocker, punk voltál (vagy még mindig az vagy), vagy esetleg kétéves korod óta nem volt rajtad egyberuha, és megszállottan terjesztetted, hogy te ugyan soha nem vennél fel ilyet.

2015. júl. 7. 23:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Inkább öltözd túl az alkalmat, mint alul.

Szerintem a koktélruha ilyenkor nyáron ideális, lehet a színe vidám is, de a kis fekete is okés. K...s ne legyen. A táska legyen kicsi, a cipő lehet szandál is, nem muszáj zártnak lennie. Nadrágot is vehetsz, ha tudsz olyan összeállítást csinálni belőle, ami elegáns, csinos, elegáns overall is jó ruha helyett.

2015. júl. 8. 00:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú vagy, akkor mindenképp maradj a nadrágnál.
2015. júl. 8. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!