Hát én amióta az eszemet tudom, onnan vásárolok, és sosem volt még semmilyen panaszom a ruhadarabok minőségére. Strapabíróak, sosincs gondom velük.
2015. júl. 7. 10:04
2/9 anonim válasza:
szerintem nagyon jó üzlet
megfizethető ár,az egyik legjobb tervezővel,és híres emberek adják az arcukat az üzlethez,még úgy is,hogy nem luxusmárka
nagyon szépen vannak megvarrva a ruhák,még nem találkoztam olyan darabbal az üzletben,amit vissza kellett volna tennem valamilyen gyártási hiba miatt :)
2015. júl. 7. 10:17
3/9 anonim válasza:
Egyszezonosak, azt tisztességgel kibírják, de látszik rajtuk, ha már egy éve hordod őket, a pólókat emiatt gyakran kell cserélni. A nadrágok örökké bírják, ha ki nem hízod, de a sötétek gyorsan kopnak. Nem rosszabb, mint bármelyik plázás üzletlánc.
2015. júl. 7. 12:53
4/9 anonim válasza:
Én mindig ott vásárolok. Megfizethetőek a ruhák,semmi gond nincs velük,mondjuk én vigyázok is minden ruhámra.
2015. júl. 7. 14:32
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! :)
Én bikinit szeretnék vásárolni
2015. júl. 7. 14:33
6/9 anonim válasza:
A legtöbbször én is ott vásárolok, eddig egyetlenegy csalódásom volt, egy kötött pulóver, ami már az első használat után szörnyen kinyúlt. Nem volt drága, és ez talán még belefér, mert a többi holmi tényleg megfelelő, jó minőségű.
2015. júl. 7. 15:26
7/9 anonim válasza:
Én a bikinimet a H&M-ben vettem és imááádom!! :))
2015. júl. 7. 17:58
8/9 anonim válasza:
Hat nemtudom, de en most rendeltem par dolgot toluk, de nagyon nem vagyok megelegedve vele.. A polok 2000 ft/db volt, de kb a legcsovesebb kinai uzletben kulonbet kapok, raadasul meg olcsobban is.
Volt meg egy melegitofelso is. Azzal nincs sok bajom, csak a vallamnal all egy kicsit furcsan.
Egyedul a farmerrel vagyok megelegedve.
Nem azt mondom, hogy borzalmasak a cuccok, de sokkal jobbra szamitottam, mint amit kaptam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!