Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Más fiú sem szeret fecskében...

Más fiú sem szeret fecskében lenni strandon? Ki miben van és miért pont olyan fürdőgatyában?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ciki a fecske, de csak azért mert abban jobban látszik a szerszám? Én is ilyen hosszabb szárút hordok, de igazából utálom mert rohadt nehezen szárad, meg félek hogy "gáz" lenne mást felvenni. Pl ami olyan anyagból van csak nem fecske hanem száras mint ez: [link]

Mások is ilyen hosszú szárút hordanak és nekik nem kényelmetlen? Meg mások mit vesznek alá? :D 16/F

2015. júl. 6. 14:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen nadrágom csak nem fér bele xD Egy nagy "domb" létszik csak xDD

Én is hosszú szárút hordok és szeretem is :)

17/F

2015. júl. 6. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:

en olyat hordok, ami korulbelul combkozepig er, de nem ebbol a feszulos anyagbol van. valami ilyesmit: [link]

de ez izmos labakon mutat csak jol velemenyem szerint.

F/20

2015. júl. 6. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nevetséges az amcsimajmoló térdig érő bermuda gatya. Meg kipróbáltam, annyira nem is jó, kényelmtelen a vízben. Szal igen, van.

Csak ugye ahhoz lapos has kell.

2015. júl. 8. 18:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ciki a fecske/speedo, hanem európai. Meg az sem ciki, hogy látszik a tököm. Tényleg, nem heréltettek ki kiskoromban anyámék, mekkora ciki!
2015. júl. 8. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat akkor nem csak én érzem úgy hogy kényelmetlen ezek a térdig érő úszógatyák :D
2015. júl. 9. 12:04
 6/10 anonim válasza:
Én is a fecskére szavazok bár azt, amit a kérdező belinkelt, azt jó kompromisszumnak tartom, amennyiben vkinek nem pálya a fecske. Még mindig inkább ez, mint a hülye hawaii shortok.
2015. aug. 10. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Ki mondta,hogy nem szeretjuk a fecsket?

A legkenyelmesebb dolog az osszes furdogarya kozott!

Inkabb abban vagyok es barnulok mindenhol mint rohogtetem magam a terdigero bo szharokba amiben a vadlim lesul es a combom hofeher marad es vizesen lepni sem lehet benne...

2016. febr. 4. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Én szeretek fecskében lenni, mert nem beképzeltségből de nagyon szép izomzatom van, a fecske meg valahogy kiemeli, barátnőm is nagyon bírja, azt mondja baromi szexi
2016. febr. 4. 18:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Fecskében szeretek és szoktam lenni. Nem lötyög, nem csúszkál, így úszás, mozgás, ugrálás közben sem mozdul el. Szépen lehet benne barnulni, nem marad fehér a combom sem. Nem utolsó szempont, hogy sokat mutat. Ha a lányoktól elvárjuk, hogy vetkőzzenek, mi, férfiak sem adhatjuk alább.
2016. febr. 5. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Igazad van!!!
2016. febr. 5. 15:32

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!