Más fiú sem szeret fecskében lenni strandon? Ki miben van és miért pont olyan fürdőgatyában?
Tudom, hogy ciki a fecske, de csak azért mert abban jobban látszik a szerszám? Én is ilyen hosszabb szárút hordok, de igazából utálom mert rohadt nehezen szárad, meg félek hogy "gáz" lenne mást felvenni. Pl ami olyan anyagból van csak nem fecske hanem száras mint ez: [link]
Mások is ilyen hosszú szárút hordanak és nekik nem kényelmetlen? Meg mások mit vesznek alá? :D 16/F
Nekem van ilyen nadrágom csak nem fér bele xD Egy nagy "domb" létszik csak xDD
Én is hosszú szárút hordok és szeretem is :)
17/F
en olyat hordok, ami korulbelul combkozepig er, de nem ebbol a feszulos anyagbol van. valami ilyesmit: [link]
de ez izmos labakon mutat csak jol velemenyem szerint.
F/20
Szerintem nevetséges az amcsimajmoló térdig érő bermuda gatya. Meg kipróbáltam, annyira nem is jó, kényelmtelen a vízben. Szal igen, van.
Csak ugye ahhoz lapos has kell.
Ki mondta,hogy nem szeretjuk a fecsket?
A legkenyelmesebb dolog az osszes furdogarya kozott!
Inkabb abban vagyok es barnulok mindenhol mint rohogtetem magam a terdigero bo szharokba amiben a vadlim lesul es a combom hofeher marad es vizesen lepni sem lehet benne...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!