Szerintetek melyik fölsőket vegyem meg?
1. [link] (azt is, hogy melyik szín)
2. [link] (itt is nézzétek a színeket)
3. [link] (Szintén. Fekete vagy fehér?)
4. [link] (itt fekete már nincs a méretemben)
5. [link] (itt csak a fehéret néztem ki)
6. [link]
7. [link] (színeket itt is nézzétek)
8. [link]
Ezeket néztem ki, de nem tudom eldönteni, hogy melyikeket vegyem meg, pláne azt, hogy egyesekből melyik színt. Segítenétek dönteni légyszi? :D Olyan 1-2-3 darabra gondoltam, és úgy kéne, hogy menjen a többi ruhámhoz is, meg lehetőleg több mindennel fel tudjam venni. Úgyhogy leírom, hogy milyen ruháim vannak, hátha úgy könnyebb.
Egy "kék" kék farmer (bocsi, nem tudom, hogy írjam, olyan kék, de nem színes kék, hanem csak farmerkék. Jézusom. o_O), egy sötétkék farmer, egy világoskék, szinte fehér farmer (ezek mind skinny farmerek).
1 fekete ceruzaszoknya (combközépig érő, fölül oldalt vannak kis cipzárok).
3 skater skirt: fekete, piros, sötétkék
cipők: fekete bőr balerina, halvány rózsaszín, apró virágmintás balerina, barna bokacsizma, fekete hosszúszárú csizma.
Kiegészítők: sok, mindenféle mintás (de fekete/fehér) harisnya, 2 fekete táska (egy kicsi, egy nagy), kék-fehér csíkos táska, aranyóra, arany karkötők, sok fülbevaló, 3 statement nyaklánc (egy arany, egy fehér, egy ezüst és fekete)
Jaj, én tényleg nem tudok dönteni. Ha valaki segít, és rászánja az idejét a kérdésemre, azt nagyon megköszönöm. :)
17/L
Szia! Fiú vagyok, de elmondom h nekem melyik tetszene egy lányon.
1. kék, piros, sárga
2. fehér, rózsaszín (a zöld a legrosszabb)
3. fekete
4-6 egyik sem tetszik annyira
7. Minden színben szép és jól mutat, kivéve azt a fakó narancssárgát. a kék és a rózsaszín a legdögösebb
8. borzasztó minden mennyiségben :D
A véleményem szubjektív, ne bántsatok érte! 21/F
Én már rendeltem így hasonló olcsó árkategóriás ruhákat, 1-2 alkalomra jók is, de tény élőbe másabb mint képeken.
Utolsó olyan mint egy nyári köntös:)
#2: Nem tudok dönteni, gondoltam kikérem mások véleményét, hogy segítsenek... ugyanis ez az oldal erre van. Hogy segítsünk egymásnak.... Oh my... -.-
#4: Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? Ne zavarjon, hogy ezt arra szokták mondani, amikor valaki látványosan pazarolja a kaját... Attól még, hogy ők éheznek, én nem járhatok meztelenül... mellesleg mi sem vagyunk olan gazdagok, hogy másokra költsünk, sőt...
#5, 6, 7: Igen, tudom, hogy miből van, mivel már rengeteg mindent rendeltem eay-ről, én nagyon szeretem azokat a ruhákat.
3-nak köszi a választ.
Amúgy most nézem, a 8-ast rosszul linkeltem be, ne a kimonokat nézzétek! Itt a (remélhetőleg) jó link: [link]
Ha nem lenne jó, akkor a #34-est nézzétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!